Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Atlaišanas pie 1500 var neapstāties

Valsts a/s Latvijas dzelzceļš (LDz) finanšu taupības starta šāviens, kas paredz šogad atlaist 1500 darbinieku, var nebūt pēdējais skarbais lēmums. Pirmajā kolektīvās atlaišanas posmā darbu zaudēs galvenokārt Rīgā un administrācijā strādājošie. Pēc tehnoloģisko procesu izvērtējuma sekos nākamie lēmumi. Sāpīgais grieziens, visticamāk, neskars dāsni atalgoto uzņēmuma vadību, secināms no LDz padomes priekšsēdētāja Jāņa Langes sniegtajām atbildēm uz Dienas jautājumiem.

Top komentāri

Lange
L
Kad Latvijas valdība pati un atļauj arī citiem, kā LDZ, kāst tautai virsu, kamēr LDZ administrācija, katrs, saņem 200 000 eiro prēmijās, tad tā paraksta savu spriedumu: kara situācijā tie paši "apkāstie" diez vai gribēs valsti aizsargāt.
Juris
J
Loti pareizs lemums. Tacu, kapec Latvija, strauji samazinoties iedzivotaju skaitam, netiek samazinata Latvijas ierednu, diplomatu, deputatu, ministru armija par 50-70%? Ka tik nabadziga valsts, kura dzivo 40% nabagu var uzturet so milzigo stulbo, idiotu ierednu baru, debilos 100 idiotus, 5 vecus prezidentus at nepelniti lielam pensijam un komunistu laiku privlegijam? Latvijas banditiskais, koruptivais rezims kads ir izveidots pedejos 30 gados ir sapuvis un bankrotejis.
Latvija
L
Par šo uzņēmumu raksta visi mediji , bet cik daudz cilvēku zaudēja darbu pārējos uzņēmumos , kuros notika tā saucamā Optimizācija ! Arī zināmos uzņēmumos , kuri tagad nomainījuši savus zīmolus izslēdzot tajā Latvijas vārdu .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas