Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Bērziņš neredz lielas kļūdas savā darbā prezidenta amatā

Pašreizējais Valsts prezidents Andris Bērziņš lielas kļūdas savā darbā valsts pirmās amatpersonas amatā nesaredz un uzsver, ka vienmēr rīkojies saskaņā ar savu pārliecību, savukārt lēmums nekandidēt uz prezidenta amatu uz otro termiņu bijis personīgs, viņš atzina intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma.

"Es tomēr vados no savas dzīves pieredzes, cenšos uzklausīt visus viedokļus un izdarīt secinājumus, kā rīkoties tālāk," viņš teica, atzīstot, ka, protams, kļūdas ir bijušas, taču šajā amatā pienākumos ir "viss iespējamais spektrs". Bērziņš citēja eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, ka par prezidentu veidojas darbā.

"Es esmu savu izdarījis šajā laikā un paņemšu pauzi, lai nolemtu, ko darīt tālāk," viņš teica intervijā LNT raidījumā 900 sekundes

Bērziņš skaidroja, ka lēmums nekandidēt uz otro termiņu Valsts prezidenta amatā ir personisks.

"Es faktiski jau zināmu laiku iepriekš nonācu pie šāda secinājuma un tas nebija arī noslēpums tomēr citiem. Tas vienkārši akumulējās un es nonācu pie tāda lēmuma. Tas ir mans tīri personīgs lēmums. Es neesmu viens uz zemes," teica Bērziņš.

Uz jautājumu par nozīmīgākajiem panākumiem prezidenta amatā viņš norādīja, ka izdevies rast daudz jaunu iespēju eksportam, apkopot labāko pieredzi izpildvaras pārvaldībā, ir "iekustināts" partiju stabilitātes jautājums, "mēģināts iekustināt" reģionālo reformu Latvijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas