Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Bērziņš uz Ņujorku lidos ar Finnair

Aptuveni pirms mēneša ir iegādātas aviokompānijas "Finnair" biļetes Valsts prezidenta Andra Bērziņa lidojumam no un uz ASV, lai piedalītos ANO Ģenerālās asamblejas sesijā Ņujorkā, aģentūrai LETA pavēstīja prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne.

"Katrai Valsts prezidenta vizītei, uz kuru jādodas ar aviotransportu, tiek izmantoti to aviokompāniju pakalpojumi, kas vislabāk atbilst vizītes darba grafikam. Nevienai no aviokompānijām nav bijusi prioritāra loma lidojumu plānošanā," skaidroja Krapāne, vaicāta, vai turpmāk prezidenta kanceleja izmantos Latvijas nacionālās aviokompānijas AS "Air Baltic Corporation" ("airBaltic") pakalpojumus.

Jau ziņots, ka "airBaltic" atceltā lidojuma no Briseles uz Rīgu dēļ Bērziņam ar komandu no darba vizītes Briselē mājās bija jālido ar pārsēšanos Hamburgā un prezidentam bija iespēja atgriezties Rīgā tikai naktī no otrdienas uz trešdienu - plkst.1.35.

Prezidenta izlidošana uz ASV ir paredzēta 19.septembrī, bet atgriešanās 26.septembrī.

Kā ziņots, no 19.septembra līdz 26.septembrim viņš piedalīsies ANO Ģenerālās asamblejas sesijā Ņujorkā, kuras laikā viņš arī teiks runu, aģentūru LETA informēja prezidenta preses sekretāre.

Jau ziņots, ka ANO Ģenerālajā asamblejā iepriekš ar runām uzstājušies visi pēc neatkarības atjaunošanas ievēlētie Latvijas prezidenti - Guntis Ulmanis (PLL), Vaira Vīķe-Freiberga un Valdis Zatlers (ZRP).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas