Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Bordāns vēlas ieviest apbalvojumu par tieslietu sistēmas efektivizēšanu

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns, ievadot tieslietu sistēmas 95. jubilejas gadu, vēlas iesākt jaunu tradīciju - ieviest apbalvojumu Jaunrade tiesiskai Latvijai, kas veicinātu jaunradi tiesiskuma stabilizēšanā, portālu Diena.lv informēja tieslietu ministra pārstāve Līga Ādamsone.

Tieslietu ministra balva tiks pasniegta vienu reizi gadā vienam darbiniekam kā pateicība un atzinība par iepriekšējā gadā veikto radošo ieguldījumu tieslietu sistēmas efektivizēšanā.

J.Bordāns vēlas, lai šī apbalvojuma ieviešana motivētu ikvienu tieslietu sistēmā strādājošo meklēt jaunus risinājumus ikdienas darbā, "atmodinātu radošo garu, kas snauž katrā no mums", lai uzlabotu nozares darbu.

Tieslietu ministra balvu Jaunrade tiesiskai Latvijai izveidojis mākslinieks Artis Nīmanis, idejiskā sadarbībā ar mākslinieku Ivaru Mailīti.

J.Bordāns šo trešdien plkst.11 Ministru kabineta bibliotēkā aicina arī uz preses konferenci visus interesentus, lai sniegtu atskaiti par paveikto pagājušajā gadā un iepazīstinātu ar šī gada prioritārajiem darba virzieniem tieslietu jomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas