Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Brīdina par palēninātu satiksmi Pierīgā jūras piekrastes virzienos

Pēpusdienā Pierīgā jārēķinās ar palēninātu satiksmi jūras piekrastes virzienos, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi ".

Meteorologu prognozes liecina, ka saglabāsies vasarīgi laikapstākļi, tāpēc paredzams, ka piektdienas pēcpusdienā un brīvdienās būs intensīva satiksmes piejūras virzienos. Tamdēļ autovadītāji aicināti plānot papildu laiku ceļā vai izvēlēties braukt ārpus ierastajām sastrēguma stundām.

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīva būvdarbu sezona, patlaban darbi notiek 60 posmos. Joprojām uz galvenajiem valsts autoceļiem lielākie satiksmes ierobežojumi ir uz Jelgavas šosejas (A8) no Dalbes līdz tiltam pār Vircavu, kā arī uz Vidzemes šosejas (A2) no pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei ir septiņi luksoforu posmi.

Uz valsts reģionālā autoceļa Ventspils-Kolka (P124) no Ventspils līdz Liepenei ir seši luksoforu posmi, kā arī ātruma ierobežijumi, tāpēc posma šķērsošana varētu prasīt līdz pat 40 minūtēm.

Dodoties ceļā, braucēji aicināti ieskatīties būvdarbu kartē " Latvijas Valsts ceļi" ājaslapā, kur ir pieejama informācija par visiem būvdarbu posmiem un ierobežojumiem tajos, un plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas