Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

BRĪVD/ Šogad likvidēta tikai viena pasta nodaļa

Šogad likvidēta tikai viena Latvijas pasta kompānijas Latvijas Pasts pasta nodaļa - Tukuma 2.pasta nodaļas funkcijas nodotas Tukuma 1.pasta nodaļai.

Latvijas Pasta Sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Plone portālam Diena.lv jautāta, vai uzņēmums saņem iedzīvotāju sūdzības par pasta nodaļu nepieejamību skaidroja, ka pasta pakalpojumu sniegšanas vietu izvietojums tiek noteikts saskaņā ar pasta darbību regulējošiem normatīviem dokumentiem un Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes lēmumu. Regulatora lēmums nosaka universālā pasta pakalpojuma kvalitātes prasības un tostarp arī pasta pakalpojumu sniegšanas vietu izvietojumu. Šogad Tukuma 2.pasta nodaļas funkcijas tika nodotas Tukuma 1.pasta nodaļai, bet Latvijas lielākajās pilsētās uzņēmums uztur pat par astoņām pasta nodaļām vairāk, nekā to ir noteikusi SPRK.

Z.Plone arī informē, ka Latvijas Pastam šobrīd kopumā ir vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu, kā arī iedzīvotājiem tiek piedāvātas papildu sūtījumu saņemšanas iespējas. Pasta pakalpojumu nodrošinātājs sadarbībā ar degvielas uzpildes staciju (DUS) tīklu Statoil un mazumtirdzniecības tīklu Narvesen piedāvā iedzīvotājiem saņemt pasta sūtījumus ne tikai pasta nodaļās, bet arī 59 Statoil DUS un 10 Narvesen tirdzniecības vietās visā Latvijā. 





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas