Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Brīvostas pārvaldē ieradušies KNAB darbinieki

Rīgas brīvostas pārvaldē ceturtdienas pēcpusdienā ieradušies Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki, liecina Dienas rīcībā esošā neoficiālā informācija. Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāve Inga Šabovica informāciju nedz noliedza, nedz apstiprināja, minot vien, ka "mums ir dažādas sadarbības vizītes ikdienas režīmā ar iestādēm, kurām ir tāds darbs, tiesības, un tas ir viņu pienākums veikt šīs darbības. Mēs sadarbībai ar šādām iestādēm esam atvērti un komunicējam".

KNAB preses dienestā portālam Diena.lv vēlāk apstiprināja, ka biroja darbinieki paviesojušies brīvostas pārvaldē, tomēr neprecizēja, kādas darbības veiktas, vien uzskaitot, ka "KNAB darbā ietilpst ne tikai procesuālo darbību veikšana, bet arī dažādas citas darbības, piemēram, dokumentu pieprasīšana un izpēte, amatpersonu iztaujāšana."

Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāju un bijušo Rīgas vicemēru Andri Ameriku portālam Diena.lv pagaidām neizdevās sazvanīt. Ameriks lūdza jautājumus uzdot rakstiski - īsziņā.

Dienas rīcībā esošā, bet oficiāli vēl neapstiprinātā informācija liecina, ka KNAB darbinieku ierašanās varētu būt saistīta ar Rīgas mēra Nila Ušakova bijušās sievas Jeļenas Ušakovas darbībām - viņa 2015. gadā kļuva par toreiz vēl Rīgas brīvostas pārvaldnieka Leonīda Loginova padomnieci.

Aizturēts neviens neesot, bet KNAB darbinieki izņēmuši vien dokumentus.

(papildināta visa ziņa)

Top komentāri

Bēdīgs ir tas apstāklis,
B
ka brīvosta ir allaž atvērta un komunikabla ARĪ jebkurai korupcijai, mahinācijām un naudas izkrāpšanai, par ko tik kautrīgi noklusē šī brīvostas censone. Gluži kā Ušakovs, kas ir ATVĒRTS kruglosutočno, un kas tikai aiz restēm reiz vērsies CIET.
Kaspars
K
Rīgas Brīvosta ir mīļākā vieta Amerikam un kompānijai. Rīgā runā, ka domes vadošie tautas kalpi ir ilgstoši ļoti iemīļojuši braukt komandējumos un uz dažādām izstādēm par Brīvostas naudu. Tad var tērēt, cik uziet, tad var komandējumā neko nedarīt, un paņemt līdzi palīdzes un sekretāres, kuras komandējumā pilda pavisam citas funkcijas
ļimončiks
ļ
Nav miera manā ostā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas