Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bronzas skulptūras zagļi labprātīgi piesakās policijā

Jūrmalas policijā pieteikušies divi vīrieši, kuri novembrī no vides objekta nozaguši bronzas skulptūru un vēl vienas skulptūras bojāšanu, informēja Valsts policija (VP).

Vīrieši piektdien atveda nozagto bronzas putnu uz Jūrmalas iecirkni. Patlaban vienam vīrietim ir piemērots aizdomās turētā statuss, bet otram - liecinieka statuss.

Vīrieši apgalvo, ka nozieguma dienā bijuši stiprā alkohola reibumā un neatceras notikušo.

Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kas sniedzai informāciju, kā arī masu mediju pārstāvjiem par informācijas izvietošanu.

Jau ziņots, ka 30.novembrī ap plkst.23 Jūrmalā, netālu no Turaidas ielas, no soliņa pie izejas uz jūru, no vides objekta "Jūrmalas baltā kaija" tika nozagta viena bronzas skulptūra - kaija, kā arī sabojāta vēl viena kaijas skulptūra un soliņš.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vienas šādas bronzas skulptūras cena ir 3800 eiro un kopējie nodarītie zaudējumi Jūrmalas valstspilsētas administrācijai ir aprēķināti 8999 eiro.

Izmeklēšanas laikā Jūrmalas iecirkņa likumsargi bija ieguvuši videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzami iespējamie vainīgie vīrieši. Minētie attēli 28.decembrī tika izplatīti masu medijos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas