Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Čekas maisu dokumentu publicēšana turpināsies

Vidēji dienā 250 lietotāju un 280 sesiju, vidējais sesijas ilgums 8,5 minūtes – tādi ir statistikas dati par bijušās Valsts drošības komitejas (VDK) aģentu kartīšu vietnes apmeklējumu pēdējā mēneša laikā. Protams, ir pārgājis sākotnējais intereses vilnis, kad pirmo 12 stundu laikā reģistrējās 12 tūkstoši lietotāju, un bija dienas, kad apmeklējumu skaits sasniedza 54 tūkstošus. Iespējams, interesi par tā dēvētajiem čekas maisiem varētu saasināt informācija, kas parādījās pagājušās piektdienas vakarā LNT ziņu raidījumā, – ka visas kartītes, iespējams, nemaz nav publicētas. Runa ir par uzskaites papildu kartotēku, kura ir digitalizēta, bet nav likumiska pamata to publicēt.

Top komentāri

bet
b
Savukārt franču žurnālisti sola pēc 10 minūtēm paziņot informāciju par kārtējo skandālu Makrona kancelejā. Nu jau pēc 5 minūtēm, jāieslēdz TV.
Lasita
L
Sabiedrība šo informāciju, pārsvarā pētīs aiz ziņkāres, bet, no otras puses, tautai savi varoņi jāzina, īpaši tie, kuri visu laiku izlikušies par baltiem un pūkainiem.
Vecsčekists
V
Tā vietā, lai ar VDK atstāto mantojumu strādātu speciālie dienesti, tagad ar šo materiālu strādās pūlis. Kas var būt vēl nožēlojamāk?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas