Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Covid-19 ierobežojumu kontrole notiks plašākā mērogā, iesaistot dažādas kontrolējošās iestādes

Ārkārtējās situācijas laikā Covid-19 ierobežojumu kontrole notiks plašākā mērogā, procesā iesaistot dažādas kontrolējošās iestādes, šonakt žurnālistiem paziņoja premjers Krišjānis Kariņš (JV).

Kariņš nenoliedza, ka Krīzes vadības padomes sēdē daudz tika runāts par kontroles pasākumiem pēc jauno ierobežojumu ieviešanas. Valdības sēdē piedalījies arī Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks, kurš apliecinājis, ka kontroles pasākumi tiks veikti ne tikai ar zibakcijām, bet arī citos veidos un iesaistot plašākas kontrolējošās iestādes.

Ārkārtējās situācijas laikā tikšot mobilizētas ne tikai pašvaldības policija, bet arī citas iestādes, tostarp, arī Veselības ministrijas iestādes.

Premjers arī norādīja, ka kontrolējošie pasākumi "ir ļoti no svara" un ir jāseko tūlītējiem sodiem tām personām, kuras pārkāpj noteikumus.

LETA jau rakstīja, ka jau patlaban Valsts policija sadarbībā ar pašvaldības policiju veic pandēmijas ierobežojumu kontroles pasākumus, tostarp, zibakcijas jeb plašas pārbaudes. Tāpat kontroles pasākumos ir iesaistīta Veselības inspekcija.

Tāpat ziņots, ka saistībā ar augsto Covid-19 izplatību valstī uz trim mēnešiem paredzēts izsludināt ārkārtējo situāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas