Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

CSDD pārstāvis: Pulkstenis vairs neies, ja kādu tā zobratu pārveidos

Par to, kādi riski nāk ar Konkurences padomes rosinājumu ļaut arī autoservisiem nodrošināt automašīnu tehniskās apskates pakalpojumus, un to, kā Latvija šajā ziņā izskatās uz citu Eiropas valstu fona, – Romāna Meļņika saruna ar CSDD Transportlīdzekļu kontroles un sertifikācijas inspekcijas priekšnieku Jāni Liepiņu.

Top komentāri

TrollisJT
T
Tehnisko "apskašu" biznesa interesēs būtu publicēt statistiku, kura skaidri rāda sakarību starp avārijām un tehnisko stāvokli. BET ŠĀDAS STATISTIKAS NAV. Nav neviena, kurš pētītu satiksmes negadījumu cēloņus, kā to skaidri apliecināja Valsts kontrole. CSDD man personīgi atbildēja, ka CSDD nenodarbojas ar negadījumu cēloņu izpēti. OK, bet ,tad mainiet nosaukumu! Vienkārši - satiksmes līdzekļu reģistrācijas dienests. Kāpēc ne?
katru reizi..
k
Nevajag braukt pilsoņi uz tām nakts TA ! Pēc tām CSDD veic kautkādu mistisku analīzi kurā konstatē ka LV iedzīvotāju autoparks ir katastrofālā tehniskā stāvoklī...
Autobraucējs
A
Kungs būtu pastāstījis, kādēļ tik dārga pie mums tā tehniska apskate. Pretenzijas no Konkurences padomes, jo ierobežotas konkurences dēļ mēs visi pārmaksājam. Tehniska apskate mums ir teju visdārgākā Eiropā. Drošība ir laba lieta, bet kāpēc tik dārgi?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas