Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Daudzviet Latvijā ieviesti pagaidu satiksmes ierobežojumi

Šajā nedēļas nogalē vairākās Latvijas pilsētās plānoti pilsētas svētki, kā arī sporta pasākumi, kuru laikā ieviesti pagaisd satiksmes ierobežojumi. Tāpat turpinās arī autoceļu remontdarbu sezona, portālam Diena.lv pavēstīja VAS Latvijas Valsts ceļi.  

Siguldā norisināsies SEB Latvijas kalnu divriteņu maratons 2014 4. posms, kā rezultātā pilsētā tiks ieviesti pagaidu satiksmes ierobežojumi. Laika posmā no plkst. 11.50 līdz 12.20, tiks slēgta satiksme Turaidas ielā (autoceļš P8) posmā Gaujas tilts – Turaida (P7) – restorāns Kungu rija un, no plkst. 13.20 līdz 13.50, Turaidas ielā (autoceļš P8) posmā Gaujas tilts – Turaida – restorāns Kungu rija. Arī uz Siguldas – Inciema ceļa (autoceļš P8) posmā no Turaidas līdz Turaidas skolai no plkst. 12.00 līdz 17.00 būs satiksmes ierobežojumi, kā arī Gaujas ielā posmā no Gaujas tilta (ieskaitot) līdz Raiņa ielas un Cēsu ielas krustojumam (Siguldas kalns) no plkst. 14.30 līdz 16.30 satiksme tiks ierobežota un organizēta reversīvā kustība.

Dodoties uz Kurzemi jāņem vērā, ka remontdarbi ir gan Ventspils (autoceļš A10), gan Liepājas virzienā (autoceļš A9). Pie Talsiem 23 kilometru garumā noris būvdarbi un divos posmos satiksmi regulē pa vienu joslu. Šī remontposma šķērsošana prasīs aptuveni 30 min. Savukārt Liepājas virzienā ar luksoforu tiek regulēta satiksme pie Kalvenes un lai izbrauktu šo objektu, ir nepieciešamas aptuveni 20 minūtes.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas (autoceļš A8), Platones pagastā. Šī posma šķērsošana prasīs 20 minūtes, jo divās vietās satiksmi regulē ar luksoforiem.

Latvijas Valsts ceļi informē, ka Vidzemē, dodoties Ainažu virzienā (autoceļš A1), pie Ādažiem 15 kilometru garajā remontposmā jārēķinās ar laiku ap 25 minūtes. Valmieras (autoceļš A3) virzienā ceļa remontdarbi noris Vaidavas pagastā, kur, atkarībā no darbu intensitātes, iespējami pat septiņi posmi ar kustību pa vienu joslu un to šķērsošanai ir nepieciešamas aptuveni 35 minūtes.

Savukārt Latgalē darbi uz galvenā ceļa starp Rēzekni un Daugavpili (A13) Lūznavas pagastā prasīs papildus aptuveni 10 minūtes ceļā. Jāpiezīmē, ka Latgalē daudzviet notiek darbi uz pašvaldību ielām, kas ietilpst valsts galveno ceļu maršrutos. Piemēram, Jēkabpilī, kur tiek remontēta Kurzemes iela un Augusta ielas remonts Krāslavā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas