Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Džemmas Skulmes Mežaparka mājai pienākas NĪN atlaide

Džemmas Skulmes īpašumam Mežaparkā pienākas 50% liela nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atlaide, piektdien vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).

Pašvaldībā, vērtējot gleznotājas nekustamā īpašuma nodokli, atklājies, ka viņas īpašumā deklarēta persona, kurai piemērojama 50 % atlaide, ziņo LTV Dienas ziņas.

Gleznotājai nepilnu 3500 eiro vietā būs jāmaksā aptuveni 1750 eiro. 

LTV jau ziņoja, ka mākslinieces īpašumam, tāpat kā citu Mežaparka iedzīvotāju mājokļiem, ik gadu būtiski audzis nekustamā īpašuma nodoklis. Kopš 2015.gada Džemmas Skulmes īpašumam nodoklis palielinājies par 1300 eiro. 

Rīgas dome norāda, ka neplāno atlaides iedzīvotājiem, kuri dzīvo mantotos īpašumos apkaimēs ar dārgu kadastrālo vērtību.

 

Top komentāri

Arvids
A
Kura tad ir ta persona, kura saja maja pieregestreta, kurai ir 50% atlaide?? Ja jau saka ka kadam pienakas sada atlaide tad ir janosauc, kuram sada atlaide pienakas ja jau sis skandals ir uzpeldevis visa valsts telpa. Ludzu nosaukt vardu un uzvardu un pamatot so 50% atlaidi, varbut ka Latvija ir ari citi cilveki, kuriem ir sadas privlegijas, tikai ka parasti tas ir slepeni.
nu fantastiski
n
ak tad pirms māksliniece sataisīja publisku skandālu, RD nebija zināms, ka tur ir pierakstīta persona, kam pienākas 50% atlaide??? kā sataisa publisku šmuci, tā uzreiz iedod atlaidi! jūs visus par idiotiem uzskatiet vai kā? gribiet apklusināt sabiedrībā pazīstamu cilvēku pirms vēlēšanām, tā izskatās!
Kaimiņš
K
Džemma, kā vienmēr, ir izgrozījusies, bet ko darīt mums pārējiem?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas