Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

EP lielākā grupa salido Latvijā

Latvijas neatkarības svētku nedēļas gaisotnē Jūrmalā trešdien, 19. novembrī, ieradās vairākas augstas Eiropas Savienības (ES) amatpersonas, starptautiski eksperti, kā arī Eiropas Parlamenta (EP) lielākās politiskās grupas - Eiropas Tautas partijas (ETP) - vadība un pussimts deputātu, lai vairākas dienas ilgā sanāksmē meklētu dalībvalstu ekonomikas izaugsmes iespējas un analizētu Ukrainā notiekošo.

Diskusijā par Ukrainu piedalīsies arī šīs valsts valdības ministrs Ostaps Semeraks un NATO ģenerālsekretāra vietnieks Aleksandrs Veršbovs, to vadīs EP deputāte Sandra Kalniete (Vienotība). Savukārt ES ekonomikas izaugsmes risinājumus pasākuma dalībnieki meklēs cita parlamentārieša - Krišjāņa Kariņa (Vienotība) - vadībā.

Viņš norāda: "Manuprāt, ļoti nozīmīgi, ka šāda sanāksme patlaban notiek tieši Latvijā, kas atrodas pie ES austrumu robežas. Apskatot un lemjot šādus jautājumus Latvijā, tiek atkārtoti arī uzsvērts, ka Latvija ir dziļi saistīta un cieši iekļāvusies Eiropas demokrātisko valstu saimē."

Latvijas Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) sanāksmē sev atvēlēto laiku izmantos, lai klātesošajiem izklāstītu mūsu valsts prezidentūras ES Padomē prioritātes. Pasākumā piedalīsies arī Straujumas priekštecis, tagad - Eiropas Komisijas vizeprezidents eiro un sociālā dialoga jomā Valdis Dombrovskis (Vienotība), kā arī par nodarbinātību, izaugsmi, investīcijām un konkurenci atbildīgais viceprezidents Jirki Katainens.


 sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas