Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Fliks gatavs "neturēties pie sava krēsla"

Latvijas nacionālo lidsabiedrības airBaltic prezidents Bertolts Fliks atzīst, ka "neturēsies pie sava krēsla", ja viņa neatrašanās kompānijas vadībā ir vienīgais priekšnosacījums tālākām darbībām, šovakar vēstīja telekompānijas LNT ziņas, atsaucoties uz Viļņā vēl pirms šodienas valdības lēmuma ierakstītu interviju ar Fliku, ko rīt pārraidīs raidījums 900 sekundes.

Vienlaikus Fliks akcentēja, ka viņš nekādā gadījumā nepiekristu akcionāru līguma izmaiņām, kas dotu valstij tiesības ietekmēt uzņēmuma vadību.

"Noteikti par līgumu var runāt jebkurā laikā. Domāju, ka uzņēmuma vadībā var būt tikai profesionāli cilvēki. airBaltic ir vēl dzīva, strādā un ir izaugusi tikai pateicoties tam, ka kompānijā strādā profesionāļi, nevis politiķu ielikti cilvēki. Saistībā ar lidojumu drošību nevar būt runa par politiskajiem kompromisiem. Ir lietas, par ko var diskutēt, bet ir lietas, kas nav apspriežamas," sacīja Fliks, akcentējot, ka valsts piedalīšanās kompānijas pamatkapitāla palielināšanā "nav labākais variants".

Kā ziņots, valdība šodien lēma piedalīties airBaltic glābšanā, kā nosacījumu izvirzot kompānijas vadības un menedžmenta maiņu, pēc valdības sēdes paziņoja satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS).

Auditorkompānijai Prudentia divu nedēļu laikā ir jāizvērtē, kā valstij labāk piedalīties kompānijas tālākā attīstībā.

Kā ziņots, Flika parakstītajā 2010.gada pārskatā uzrādīti zaudējumi 34,2 miljonu latu apjomā. Fliks piedāvājis palielināt airBaltic pamatkapitālu par 63,68 miljoniem latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas