Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gatavojoties valsts svētku pasākumiem sāksies būtiski satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā

Gatavojoties valsts svētku pasākumiem no šodienas sāksies būtiski satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā, tostarp būs slēgta 11.novembra krastmala un liegta iebraukšana Vecrīgas teritorijā, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

No šodienas plkst.10 līdz 19.novembra plkst.6 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un Poļu gātē, kā arī Bīskapa gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz ielai, kas atrodas paralēli krastmalai.

No šodienas plkst.17 līdz 18.novembra plkst.20 būs aizliegts apstāties un stāvēt Pils laukumā, kā arī no šodienas plkst.20 līdz 18.novembra plkst.15 būs liegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai, un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai. 

Ierobežojumi noteikti arī līdz 18.novembra plkst.11 ielā starp Herdera laukumu un Doma laukumu, kā arī Herdera laukumā. Vēl no plkst.20 līdz 18.novembra plkst.15.30 tiks ierobežota satiksme Bruņinieku ielas kreisajā pusē, posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, bet no plkst.20 līdz 18.novembra plkst.23 - Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Militārā policija un Valsts policija no šodienas plkst.8 līdz plkst.10 ierobežos un nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalā 150 metrus garā posmā no Miesnieku ielas virzienā uz Poļu gāti. 

Šodien no plkst.19 līdz plkst.21 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Dzelzceļa tiltam un satiksme šodien atsevišķos laika posmos būs slēgta arī Eksporta ielas posmā no Elizabetes ielas līdz 11.novembra krastmalai.

Šodienas Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai organizēs divvirzienu satiksmi.

Līdz 19.novembra plkst.6 slēgs arī smago transportlīdzekļu satiksmi Eksporta ielas posmā no Hanzas ielas līdz Muitas ielai un Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.janvāra ielai.

Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 80003600.

Top komentāri

Ursula
U
Lai no sada veida bardaka izvairitos ir Uzvaras parka janojauc okupacijas piemineklis un Uzvaras parks jaieriko pec Karla Ulmana izstradata projekta, lai Uzvaras parka varetu atzimet un svinet visus Latvijas valsts svetkus, izradities visa veida parades un liksmot uz nebedu dziesmu un deju svetkos... Ir nenormali un bistami, ka Latvijas valsts dibinasanas svetki tiek organizeti un svineti Daugavas mala uz braucamas ielas dala, tas ir pazemojosi ikvienam latvietim, kurs ciena sevi un savu valsti.
Tenis Rusins
T
Latvijas valsti izlaupa un latviesu tautu, pedejos 30 gadus, apzog Latvijas prezidenti Rumpis, Vikene, Zatlers, Berzins, Vejonis, Levits, deputati, ministri, ieredni, diplomati.....60% Latvijas iedzivotaji dzivo nabadziba, pazemojuma, bez pienacigas medicinas pakalpojumiem, pensionari par muza darbu sanem 300-400€/ menesi bada pensijas, bet prezi par sliktu 4,8 gadu darbu dzivo milijoniem vertos valsts dzivoklos, sanem 3000€/ menesi lielas pensijas, valsts automasinas, soferus, miesassargus, sulainus un tas viss uz nabadziba un pusbada dzivojosas tautas rekina.
VVZ
V
Biju Vecrīgā. militāristi bija aizņēmuši visu Daugavmalu. Visvairāk patika Krievijas karogs, kurš bija izgaismots uz Rīgas domes fasādes- 200 metri no Daugavmalas, kurā rosījās militāristi. Rīga ir pakāsta. Viennozīmīgi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas