Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Glābēji Valmierā palīdzējuši makšķernieku savainotai pīlei

Glābēji otrdien Valmierā palīdzējuši pīlei, kurai knābī un pleznā bija ieķēries makšķerauklas āķis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Tāpat, palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, glābēji Rēzeknes novadā no 20 metrus dziļas akas izcēla tajā iekritušu kaķi, Rīgā notvēra dzīvoklī ielidojušu sikspārni, bet Nīcā notvēra dzīvojamās mājas pagalmā iemaldījušos zalkti.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji arī devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, graudi, sausā zāle, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, sadzīves mantas, koks, septiņas vieglās automašīnas, garāža. Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Iecavas novadā, kur 100 kvadrātmetru platībā dega zaru kaudze.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD saņēma 50 izsaukumus -19 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Top komentāri

.
.
Vispirms jau virsrakstā minētais "makšķerauklas āķis"- kas tas tāds? Ortkārt- valsts ir dīvaina- vai "ātrie" brauktu pie cilvēka, kuram iedūries makšķerāķis? Nu nē taču! Bet glābēji brauc glābt pīli ar lielu mašīnu, pie tam pīli, ļoti iespējams, nākošajā dienā nošaus mednieks. Es neesmu pret dzīvnieku glābšanu, bet kāpēc tad, kad cilvēkam ir slikti un viņš sauc "ātros", viņam var uzlikt sodu puspensijas vai pensijas apjomā? Valsts ir priekš kaķiem un pīlēm vai cilvēkiem????
?
?
Kāpēc tiem, kas sauc glābt pīles, neliek par izsaukumu maksāt, bet, ja, piemēram, cilvēks sabīstas no kādas slimības simptomiem, izsauc ātros, bet tie konstatē, ka tik slikti, kā cilvēkam licies, nav, tad ir jāmaksā? Lai gulošu cilvēku nogādātu uz tām pašām invalidditātes pagarināšanaš apskatēm un komisijām, nav daudz variantu kā izmantot maksas pakalpojumu, kas tagad būs vēl dārgāk. Tajā pašā laikā glābēji glābj kaķus un pīles par velti, kaut gan par tieši par šādām izpriecām būtu jāpiemēro maksa.
Nožēlojami
N
cilvēki var nomirt bet nodokļos samaksātā nauda tike novirzīta pīļu, kaķu utt. "glābšanai"...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas