Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Grib ierobežot krievu kanālu skaitu

Tas ir simbolisks un svarīgs solis, kurš gan pilnībā neatrisina problēmu, ka Latvijas sabiedrība dzīvo divās informatīvajās telpās. Tā par Valsts prezidenta Egila Levita iniciatīvu pārskatīt Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumu, nosakot, ka visiem televīzijas abonentiem nodrošinātajā pamatpiedāvājumā vismaz 80% no visām iekļautajām papildu televīzijas programmām jābūt tādām, kuru saturs sākotnēji veidots kādā no Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas oficiālajām valodām, teic mediju eksperts Mārtiņš Kaprāns.

Top komentāri

Pravietisnejaukais
P
Jūs maldāties domādami, ka melus ir iespējams apkarot ar meliem. Melus var apkarot izplatot Patiesību. Tur, kur Patiesība ir jau priekšā, meli netiek iekšā!
VVZ
V
Mani vairāk satrauc cenzūras ieviešana Rietumeiropā - Vācijā nelegālos imigrantus nedrīkst saukt par nelegālajiem imigrantiem, un visāda "politkorektuma" dēļ cilvēki nokļūst aiz restēm tikai par vārdiem. Itālijā grasās tiesāt Salvīni par to, ka neatļāva izkāpt krastā nelegālajiem imigrantiem. Lielākās briesmas draud tieši no Eiropas, tas novedīs pie latviešu tautas iznīkšanas uzspiestas tolerances dēļ.
Siggy
S
Latvijā svarīgākas problēmas neeksistē? Skatos RU programmas un turpināšu skatīties. Un neko tajā sliktu nesaskatu, kāpēc gan - ne? Ja tādējādi varu savas krievu valodas zināšanas izmantot paplašinot info arī par to kas notiek citur Pasaulē. Ko Latvijas TV var piedāvāt lai aizpildītu ēteru? Sāks filmēt 20gades seriālu par Kiviču pāri?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas