Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Izskan bažas par LNT Ziņu dienesta iespējamās slēgšanas negatīvajām sekām

Atsevišķi politiķi publiski pauduši satraukumu par Latvijas Neatkarīgās televīzijas (LNT) Ziņu dienesta iespējamās slēgšanas negatīvajām sekām, taču uzņēmumā situāciju pagaidām nekomentē.

Atsaucoties uz portāla lsm.lv publicēto informāciju par bažām, kas saistītas ar LNT Ziņu dienesta nākotni, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) tviterī paudis cerību, ka Ziņu dienests varēs turpināt darbu, jo sabiedrības interesēs ir kvalitatīva un daudzveidīga ziņu pasniegšana un analīze, kas ir īpaši būtiski viltus ziņu un hibrīdkara laikmetā.

Arī Eiropas Parlamenta deputāte Sandra Kalniete (JV) tviterī akcentēja, ka Ziņu dienesta likvidēšana būtu "tuvredzīgs un absolūti nepārdomāts lēmums". Viņasprāt, kanāla Ziņu dienesta slēgšana radītu aizdomas, ka biznesa intereses sakrīt ar "atsevišķu politisku darboņu" interesēm.

Tikmēr mediju grupā All Media Baltics aģentūrai LETA norādīja, ka komentāri no uzņēmuma puses tiks sniegti tikai rīt. Piektdien paredzēta medija darbinieku sapulce, kurā varētu tikt sniegta informācija par situāciju kanālā.

Kā ziņots, 2017.gada 18.oktobrī tika noslēgts darījums, kura rezultātā starptautisks aktīvu pārvaldīšanas uzņēmums Providence Equity Partners iegādājās Zviedrijas mediju grupas MTG biznesu Baltijā. Jauniegādāto uzņēmumu grupa Latvijā turpina strādāt ar nosaukumu AM Baltics un nodrošina televīzijas kanālu TV3, LNT, TV6, Kanāls 2, radio Star FM, Latvijas video portāla TVPlay, ziņu un izklaides portāla Skaties.lv, TVPlay Home satelīttelevīzijas un SmartAD darbību Baltijas valstīs.

Kā liecina portālā Firmas.lv publicētā informācija, uzņēmums All Media Latvia 2018.gadā apgrozījis 18,617 miljonus eiro, gadu noslēdzot ar 2,870 miljonu eiro peļņu.

Top komentāri

!!!
!
Šie arī prasīs 20% ierakstīt likumā! Dodiet naudu!!!
Vienkāršs cilvēks
V
Atgremotas, vecas ziņas, pie tam 6.00 no rīta. Pēc likuma pat TV nedrīkstu slēgt, jo daudzdzīvokļu mājā traucē kaimiņus- viss caur sienām dzirdams. Varētu 8.00 , bet īsi. 6.00 no rīta kaut kādi ansamblīši, deju kolektīvi...pašu neveiksmīgs humors un pašu mākslīgie smiekli. Ziņām jābūt vairākas reizes dienā- īsām, korektām, svaigām. Tas pats "Bez tabu"- slikta un gramatiski kļūdaina valoda, visādi ēēē. Arī "4. studija" stundu intervē vienu tanti...Vienīgi LTV ir kaut cik sakarīgs.
Irlielāmērāticams
I
ka Latvijas visu televīziju ziņas ir kā vienas vistas dētas olas. Ilgu laiku esmu katru dienu skatījies vairākas - vienu pēc otras... nekādas atšķirības!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas