Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Jārēķinās ar stipri palēninātu satiksmi Pierīgā pirms svētku brīvdienām

Šodien Rīgā un Pierīgā jārēķinās ar stipri palēninātu satiksmi, līgotājiem dodoties uz svinēšanas un atpūtas vietām uz svētku brīvdienu laiku.

VSIA "Latvijas Valsts ceļi" aģentūru LETA informēja, ka, dodoties brīvdienās, iespējami lielāki sastrēgum, izbraucot un iebraucot Rīgā, kā arī pie remontu posmiem.

Autovadītāji aicināti paredzēt papildu laiku ceļā, kā arī pēc iespējas doties ceļā ārpus intensīvākās satiksmes stundām. Kopumā valsts ceļu tīklā remontdarbi notiek 67 posmos.

No Madonas līdz Dzelzavai uz autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) ir seši luksofora posmi un ceļā papildus jāplāno pat vairāk nekā stunda. Ērgļu virzienā uz reģionālā autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) trīs luksoforu posmi un jāierosina a papildu 40 minūtes ceļā. Tikmēr autoceļa Umurga-Cēsis-Līvi (P14) posmā no Valmieras šosejas (A3) līdz Cēsīm ir pieci luksoforu posmi.

Dodoties ceļā, autovadītāji aicināti ieskatīties remontdarbu kartē VSIA "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā, kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas