Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Jēkabpils apšaudē cietušie policisti saņēmuši pabalstus un turpina ārstēšanos

Valsts policijas darbinieki, kuri guva nopietnus ievainojumus bruņotās laupīšanas uzbrukumā Jēkabpilī - Rims Švedovs un Salvis Tihanovskis, ir saņēmuši pabalstus un turpina ārstēties, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

G.Skrebele skaidroja, ka pēc janvāra apšaudes un ārstēšanās Jēkabpils slimnīcā, abi policisti tika nosūtīti uz rehabilitācijas kursu Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Jaundubultos.

Visus izdevumus par ārstēšanos sanatorijā sedza Iekšlietu ministrijas Sporta un veselības centrs. Pēc šī rehabilitācijas kursa abiem policistiem bija jāturpina ambulatori ārstēties Jēkabpils slimnīcā, saņemot dažādas fizioterapijas procedūras.

Patlaban S.Tihanovskis, kurš apšaudē ir guvis smagākus ievainojumus, iziet rehabilitācijas kursu Nacionālajā rehabilitācijas centrā Vaivari, par ko pacienta maksājumus joprojām sedz Iekšlietu ministrijas Sporta un veselības centrs.

"Mēs vienmēr esam atbalstījuši un atbalstīsim ikvienu iekšlietu sistēmas darbinieku, kuram būs nepieciešama medicīniskā vai materiālā palīdzība gadījumos, kad jāatjauno veselība, kura zaudēta palīdzot Latvijas iedzīvotājiem, glābjot viņu dzīvības vai cīnoties ar noziedzību," norādīja Sporta un veselības centra direktors Uģis Iskrovs.

Ārstēšanās vajadzībām no Iekšlietu ministrijas Sporta un veselības centra budžeta cietušajiem arī tika izmaksāti naudas līdzekļi vienreizējā pabalsta veidā. R.Švedam – 1000 latu un S.Tihanovskim – 5000 latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas