Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Jūrmalā integrācijas komiteju varētu vadīt bijušais seksopatalogs

Jūrmalas dome nolēmusi aktīvi pievērsties sabiedrības integrācijai - izveidota gan Integrācijas lietu komiteja piecu cilvēku sastāvā, gan īpaša Labklājības pārvaldes nodaļa, kurā strādās trīs cilvēki. Mazliet neparasti, ka no deputātiem ar integrāciju vēlas nodarboties tikai divu partiju pārstāvji no domē pārstāvētajiem pieciem politiskajiem spēkiem, piektdien raksta laikrakstys Diena

Jaunajā komitejā darbosies deputāti Anita Adijāne (ZZS), Boriss Doņņikovs (SC), Irēna Kausiniece (ZZS), Dace Riņķe (ZZS) un Karina Siņkeviča (SC). Kurš no viņiem būs komitejas priekšsēdētājs, tiks lemts pašā komitejā, Dienai paskaidroja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Aile.

Četras deputātes, kas ievēlētas jaunajā komitejā, jau vada kādu citu komiteju, tāpēc samērā reāli ir pieļaut, ka integrācijas jautājumus varētu koordinēt no Saskaņas centra ievēlētais 1955. gadā dzimušais Boriss Doņņikovs, kura vārds domes lēmuma projektā bija ierakstīts kā pirmais. Viņš nesen ieguva deputāta mandātu aizsaulē aizgājušā Alekseja Volkova vietā. Senākos interneta materiālos sastopams raksts Dr. Boriss Doņņikovs - jūsu ceļvedis seksuālo problēmu labirintos, kurā viņš nosaukts par Latvijā pazīstamu psihoterapeitu un seksopatologu. Taču viņš profesijā ilgu laiku vairs nestrādājot.

Doņņikovs gan norādīja, ka vēl nezina, kā notiks komitejas priekšsēdētāja vēlēšanas, un ar viņu neesot ticis runāts par komitejas vadīšanu. Taču no viņa teiktā izriet, ka deputāts būtu gatavs šo vadību uzņemties. Piemēram, viņš vēlētos samierināt abās pusēs karojušos Otrā pasaules kara veterānus, iesaistot dialogā gan Nacionālās apvienības pārstāvjus, gan reliģisko konfesiju vadītājus. "Cilvēki ir sašķelti - ir tādi, kas tic tikai Krievijas televīzijai, viņiem publiski jāskaidro, kas ir kas," uzskata Doņņikovs.

Plašāk lasiet Ata Rozentāla rakstā Jūrmalā ķersies pie integrācijas piektdienas, 11.jūlija, laikraksta Diena 7.lpp.!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas