Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Jūrmalas kontroles komisiju vadīs bezpartejiskā Vorobjova

Jūrmalas dome šodien apstiprinājusi jaunu institūciju – Kontroles komisiju, ko vadīs bezpartejiskā domes deputāte Marija Vorobjova.

Komisijā darbosies arī pilsētas domes izpilddirektora p.i. Vilmārs Freimanis un Juridiskās nodaļas vadītāja p.i. Evija Rakiša, bet nākotnē komisijas sastāvs varētu tikt vēl papildināts, norādīja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i. Inese Auniņa.

Marija Vorobjova darbosies arī jaunizveidotajā Jūrmalas domes valdē, kurā būs pilsētas mērs, vicemērs un visi komiteju vadītāji. M.Vorobjova savā valsts amatpersonas deklarācijā par 2009.gadu norādījusi, ka ir pašnodarbinātā, bet Jūrmalas domē bijusi padomniece, kā arī valdes locekle divās pašvaldības kapitālsabiedrībās – Jūrmalas gaisma un Dzintaru koncertzāle. Tieši domstarpības par iepirkumu norisi Dzintaru koncertzālē izraisīja uzticības krīzi bijušajam mēram Raimondam Munkevicam (Jūrmala – mūsu mājas), kurš plānoja M.Vorobjovu atcelt no abu uzņēmumu valdēm.

M.Vorobjova darbojusies nekustamo īpašumu jomā, viņai deklarēti 11 dzīvokļi, 10 zemes gabali un viena māja dažādās Latvijas vietās – Mērsragā, Dobelē, Līvānos, Tukumā, Ventspilī u.c. pilsētās un novados. Viņai ir Ls 944 899 parādsaistības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas