Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Jūrmalas velomaratona laikā pilsētā gaidāmas ievērojamas izmaiņas satiksmes kustībā

Šodien un rīt saistībā ar Jūrmalas velomaratona norisi pilsētā gaidāmi satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas domē.

Šodien no plkst.18 līdz rītdienas plkst.17 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta Dzintaru prospekta posmā no Turaidas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Turaidas ielas posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Ikšķiles ielas posmā no Turaidas ielas līdz Raunas ielai, Raunas ielas posmā no Ikšķiles ielas līdz Smiltenes ielai, Ļaudonas un Lazdonas ielas posmā no Dzintaru prospekta līdz Dzintaru mežaparkam, Meža prospekta posmā no Turaidas ielas līdz O.Kalpaka prospektam, kā arī Indras ielas posmā no Meža prospekta līdz Edinburgas prospektam un O.Kalpaka prospektā, posmā no Meža prospekta līdz Vikingu ielai.

Ar tādiem pašiem ierobežojumiem jārēķinās Vikingu ielas posmā no O.Kalpaka prospekta līdz Jūrnieku ielai, Jūrnieku ielas posmā no Vikingu ielas līdz Bulduru prospektam, Bulduru prospekta posmā no Jūrnieku ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Krišjāņa Barona ielas posmā no Bulduru prospekta līdz Dzintaru prospektam, Lienes ielas posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai un Jomas ielas posmā no Lienes ielas līdz Zigfrīda Meierovica prospektam.

Tāpat apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta Zigfrīda Meierovica prospekta posmā no Jomas ielas līdz Dubultu prospektam, kā arī Dubultu prospekta posmā no Zigfrīda Meierovica prospekta līdz Mellužu prospektam, Mellužu prospekta posmā no Dubultu prospekta līdz Asaru prospektam, Asaru prospekta posmā no Mellužu prospekta līdz Talsu šosejai, Talsu šosejas posmā no Asaru prospekta līdz Staiceles ielai un Ventspils šosejas posmā no Staiceles ielas līdz Asaru prospektam.

Rīt, 5.jūnijā, no plkst.10 līdz 16 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Dzintaru prospekta posmā no Lazdonas ielas līdz Piestātnes ielai, Turaidas ielas posmā no Dzintaru prospekta līdz Meža prospektam, Meža prospekta posmā no Turaidas ielas līdz O.Kalpaka prospektam, O.Kalpaka prospekta posmā no Meža prospekta līdz Vikingu ielai, Vikingu ielā no O.Kalpaka prospekta līdz Jūrnieku ielai, Jūrnieku ielas posmā no Vikingu ielas līdz Bulduru prospektam, Bulduru prospekta posmā no Jūrnieku ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Krišjāņa Barona ielas posmā no Bulduru prospekta līdz Dzintaru prospektam un Dzintaru prospekta posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Piestātnes ielai.

Svētdien no plkst.14. līdz 16.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme virzienā uz Kauguriem, Lienes ielas posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai, Jomas ielas posmā no Lienes ielas līdz Zigfrīda Meierovica prospektam, Zigfrīda Meierovica prospekta posmā no Jomas ielas līdz Dubultu prospektam, Dubultu prospekta posmā no Zigfrīda Meierovica prospekta līdz Mellužu prospektam.

Satiksme tiks slēgta arī Mellužu prospekta posmā no Dubultu prospekta līdz Asaru prospektam, Asaru prospekta posmā no Mellužu prospekta līdz Talsu šosejai, Talsu šosejas posmā no Asaru prospekta līdz Staiceles ielai un Ventspils šosejas posmā no Staiceles ielas līdz Asaru prospektam.

Divvirzienu satiksme tiks izveidota svētdien no plkst.9.30 līdz 16.30 Jūras ielas posmā no Turaida ielas līdz Pliekšāna ielai, bet no plkst.14 līdz 16 Strēlnieku prospekta posmā no Mellužu prospekta līdz Dubultu prospektam.

Sestdien no plkst.20 līdz svētdienas plkst.17 būs slēgta autostāvvieta Dzintaru mežaparkā starp Ļaudonas un Lazdonas ielu un Skujienes ielā pie Dzintaru mežaparka.

Velomaratona laikā paredzētas arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā. Svētdien no plkst.14 līdz 16.30 tiks pārceltas sabiedriskā transporta pieturvietas no Dubultu prospekta uz Strēlnieku prospektu virzienā no centra uz Kauguriem un aizklātas vairākas pieturas Dubultu prospektā - Kļavu iela, Lielupes iela, Jaundubulti, Raiņa priedes, Pumpuri un Mellužu estrāde.

Savukārt 4.autobusa kustība laika posmā no plkst.14 līdz 16.30 tiks novirzīta pa Ventspils šoseju, Jūrkalnes ielu, Mežmalas ielu, Piekrastes ielu un Valtera prospektu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas