Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kariņš: Valsts pārvaldei savlaicīgi jāsagatavojas administratīvi teritoriālās reformas ieviešanai

Valsts pārvaldei savlaicīgi jāsagatavojas administratīvi teritoriālās reformas ieviešanai, tādu nostāju paudis Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Kā aģentūru LETA informēja Ministru kabineta preses sekretārs Reinis Grāvītis, premjers saistībā spēkā stājušos Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu ir izdevis rezolūciju visiem valdības ministriem līdz 1.oktobrim iesniegt priekšlikumus par nepieciešamajiem pārkārtojumiem valsts pārvaldē administratīvi teritoriālās reformas ieviešanai.

Administratīvi teritoriālās reformas rezultātā mainīsies administratīvie centri, kas jāņem vērā, organizējot un plānojot visas valsts pārvaldes darbību un funkciju īstenošanu, kā arī pakalpojumu sniegšanu iedzīvotājiem, skaidroja Grāvītis, norādot, ka pēc priekšlikumu izvērtēšanas un apkopošanas par tiem lems Ministru kabinetā.

LETA jau vēstīja, ka Valsts prezidents 22.jūnijā izsludināja Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu, kas paredz Latvijā no 2021.gada 119 pašvaldību vietā izveidot 42.

 

Top komentāri

hmm
h
Man likās, ka valdības uzdevums ir laikus sagatavot visus pasākumus, lai īstenotu reformu. Bet Kariņš aicina valsts pārvaldi gatavoties pašai. Rodas jautājums: ja valsts pārvalde spēj sagatavoties pati, tad kam ir vajadzīga valdība?
vienmēr gotovs
v
Kādi tur pārkārtojumi? Naudu pieprasīs - nu kādu miljardu!
Vecais
V
Bet te jau izskatās ka tagad tikai sāks gatavoties......Bet nobalsots tika tikai par to ka projekts tikai tiks izstrādāts.Un kā tad tur ar tām robežām?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas