Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Katoļu priesteris krietnā reibumā pieķerts stūrējam auto

Katoļu priesteris Vladislavs Lapelis Liepājā pieķerts auto vadām alkohola reibumā, tiesa jau spriedusi sodu, raksta www.rekurzeme.lv. Portāls "Laiki.lv" ziņo, ka Vladislavs Lapelis ir Kuldīgas Sv. Trīsvienības draudzes vikārs.Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas komandieris Ingus Ukstiņš apstiprina, ka 4.

augustā ap pulksten 17 Slimnīcas ielā Ceļu policijas darbinieki apstādinājuši automašīnu "Opel", kurai pie stūres sēdējis Vladislavs Lapelis. 1965. gadā dzimušā vīrieša izelpā alkometrs uzrādījis 1,5 promiles alkohola.Portāla "Laiki.lv" rīcībā esošā informācija vēsta, ka minēto administratīvo pārkāpumu 6. augustā izskatījusi tiesa. V. Lapelim piespriests administratīvais arests uz 10 diennaktīm, 800 latu liels naudas sods, V. Lapelim uz četriem gadiem atņemtas arī autovadītāja tiesības.Spriežot pēc ziņām presē, Vladislavs Lapelis ir Liepājas un Kurzemes bīskapa Vilhelma Lapeļa brālis. Bijis arī Liepājas Dominikāņu klostera priors. Viņa dominikāņu mūka vārds – tēvs Augustīns OP. Internetā atrodams, ka viņš kalpojis arī Rīgā, Sv. Jāzepa draudzē, pirms vairākiem gadiem vadījis raidījumu Latvijas Kristīgajā radio.

Top komentāri

Mrakobess
M
Varu saprast, ka Brālītis atkal nostrādāja podļanku!!!! Vilisss vienmēr bijis kretīns. Neticu notikumam.Liepājā?!?!?! HAHAHAHA.Tauta neesiet mu'ļķi!!!!
Vēl!
V
Papildus ir zināms, ka Vladislavam ir jau divi bērni. Bet visiem ir labi zināms, ka katoļu priesteriem ir celibāts - respektivi, nav dzimum sakaru. Bet redziet - izrādas, ka tas neliedz katoļu priesteriem uztaisīt bērnus. Un viņa brālis - Liepājas bīskaps pat neko nedara, lai šādu priesteri suspendetu par šādu rīcību. Kāpēc baznīcā ir korupcija?
elija
e
Kristap, bērniņ! Bībele ir Dieva vārds cilvēcei un tieši to es arī citēju un, ja jūs arī to lasītu, tad zinātu, ka šeit bīskaps ir domāts kā paraugs jebkuram garīdzniekam, kaut vai lajam - tā pati recepte..."JO DAUDZI IR NEPAKLAUSĪGI, PĻĀPAS UN MALDINĀTĀJI (...)TIEM JĀAIZBĀŽ MUTE; VIŅI IZPOSTA VESELAS ĢIMENES, NEGODĪGAS PEĻŅAS DĒĻ MĀCĪDAMI TO, KAS NEKLĀJAS (...)TIE APGALVO, KA PAZĪSTOT DIEVU, BET DARBOS TO NOLIEDZ.NEGANTI UN NEPAKLAUSĪGI BŪDAMI, TIE NAV DERĪGI NEVIENAM LABAM DARBAM". Runa, protams, par krētiešiem, bet ar ko tad mēs labāki par viņiem? Elija (ar mazo burtu) vismaz ne. P.S.Leksika gan jums nekāda smalkā nav, bet stāv rakstīts:"NO JŪSU MUTES LAI NENĀK NEVIENS NEKRIETNS VĀRDS","PAR IKKATRU VELTĪGU VĀRDU , KO CILVĒKI RUNĀS, TIEM BŪS JĀATBILD TIESAS DIENĀ".Tas domāts gan grieķu ritam, gan Romas katoļiem u.t.t..Nav nekas jauns jāizgudro un par to kas ir, nav jābrīnās.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas