Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

KNAB vakantas trīs izmeklētāju un vēl citu speciālistu vietas

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis atklātu konkursu uz vairākiem vakantajiem trīs izmeklētāju, kā arī Juridiskās un personālvadības nodaļas galveno speciālista (jurista) un galvenā speciālista starptautisko attiecību jautājumos amatiem, portālu Diena.lv informēja KNAB.

Izmeklētājiem, veicot resoriskās pārbaudes, jāizskata iesniegumi, sūdzības un materiāli, jāveic pirmstiesas izmeklēšana un jāpiedalās normatīvo aktu izstrādē.

Juridiskās un personālvadības nodaļas  galvenajam speciālistam (juristam) amata  pienākumi saistīti ar administratīvo aktu projektu sagatavošanu, biroja darbinieku sagatavoto dokumentu izvērtēšanu un skaidrojumu sagatavošanu par normatīvo aktu piemērošanu. Amata pretendentiem nepieciešamie dokumenti jāiesniedz līdz 2014.gada 14.aprīlim.

KNAB sadarbības organizēšana ar starptautiskajām organizācijām un ārvalstu institūcijām, ārvalstu un starptautisko institūciju finanšu palīdzības projektu sagatavošana un koordinēšana ir galvenā speciālista (starptautisko attiecību jautājumos) amata pienākumi. Starptautisko attiecību speciālista un izmeklētāju amatu pretendentiem nepieciešamie dokumenti jāiesniedz līdz 2014.gada 28.aprīlim.

Jau ziņots, ka KNAB pārmaiņas gaidāmas ne tikai izmeklētāju sektorā.

KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks piedāvājis vakanto sava vietnieka amatu bijušajam Drošības policijas (DP) izmeklētājam Aldim Višņevskim. Bijušajam DP darbiniekam Jānim Rozem piedāvāts KNAB Iekšējās drošības nodaļas vadītāja amats. Savukārt KNAB Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītāja amatu pieņēmis Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes Juridiskā biroja Normatīvo aktu analīzes un izstrādes nodaļas priekšnieks Intars Opolais.

Visi trīs jau piekrituši šim piedāvājumam. Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka KNAB steidzamības kārtā lūdzis Satversmes aizsardzības birojam piešķirt pirmās kategorijas pielaidi sevišķi slepenai informācijai abām bijušajām DP amatpersonām. Savukārt Opolajam lūgts piešķirt otrās kategorijas apliecību darbam ar slepenu informāciju. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas