Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Krievijas pensiju saņēmējiem Latvijā pārskaitīs naudu līdz jūnija vidum

Krievijas pensiju saņēmējiem Latvijā nauda par otro ceturksni tiks pārskaitīta līdz 19.jūnijam, aģentūru LETA informēja Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) sabiedrisko attiecību speciāliste Agita Pudule.

Pēc viņas paustā, VSAA maijā ir saņēmusi naudas pārskaitījumu no Krievijas Pensiju fonda 5 024 945 eiro apmērā, lai VSAA varētu veikt Krievijas pensijas izmaksu tām personām, kuras Latvijā saņem pensiju saskaņā ar Latvijas un Krievijas līgumu par sadarbību sociālās drošības jomā. Minētais līgums ir spēkā kopš 2011.gada 19.janvāra.

Pensijas tiek izmaksātas reizi ceturksnī, un kopumā 10 952 Krievijas pensionāri pensijas par otro ceturksni, proti, par aprīli, maiju un jūniju, saņems ar VSAA starpniecību līdz 19.jūnijam.

LETA jau ziņoja, ka saskaņā ar Krievijas ziņu aģentūras "RIA Novosti" informāciju, Krievijas atļāvusi ārzemēs dzīvojošajiem krieviem pensijas, kuru izmaksa nav iespējama sankciju dēļ, ieskaitīt Krievijā atvērtos kontos rubļos, atsaucoties uz Krievijas premjerministra Mihaila Mišustina dekrētu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas