Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķuzis par Kārtības policijas priekšnieku uz gadu ieceļ Krapsi

Līdzšinējais Valsts policijas (VP) priekšnieks Ints Ķuzis vakar savā pēdējā darbadienā policijas dienestā par Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieku iecēlis Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieku Normundu Krapsi.

Krapsis amatā iecelts no trešdienas, 12.februāra. Krapsis jau no pagājušā gada decembra bija Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītājs, jo līdzšinējais šī amata ieņēmējs Artis Velšs dienestu pameta ņemot vērā noteiktajām prasībām neatbilstošu veselības stāvokli, aģentūru LETA informēja VP.

Ņemot vērā, ka VP turpinās reorganizācija un iespējamas darba organizācijas un struktūras pārmaiņas, Krapsis iecelts amatā tikai līdz 2021.gada 11.februārim.

Par Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītāju nozīmēts Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja priekšnieks Juris Jančevskis.

1969.gadā dzimušais Krapsis dienestu policijā sācis 1992.gadā kā Valsts policijas Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes Ceļu policijas nodaļas jaunākais inspektors. Kopš tā laika Krapsis ieņēmis amatus, kas lielākoties saistīti ar satiksmes uzraudzību un kontroli. 

Savukārt no 2013.gada 1.jūnija Krapsis tika iecelts par Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieku, Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieku. 

Krapša ieguldījums darbā novērtēts ar vairākiem augstiem apbalvojumiem, tostarp par ieguldījumu Latvijas valsts iekšējās drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā un nostiprināšanā viņš apbalvots ar Viestura ordeni.

Tāpat no 2012.gada marta Krapsis pasniedz lekcijas Valsts policijas koledžā.

Jau ziņots, ka līdzšinējam VP priekšniekam Intam Ķuzim vakar bija pēdējā darba diena VP. Par VP priekšnieka pienākumu izpildītāju no šodienas nozīmēts Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Grišins VP priekšnieka pienākumus pildīs līdz vakantā amata konkursa norises beigām. Patlaban tiek veidota konkursa komisija, un konkursu varētu izsludināt tuvākajā laikā.

 

Top komentāri

uu
u
Kaut tik nu atkal kabinets neaizdegtos!
VVZ
V
Cik sanācis viņa runas klausīties, tad man ir radies iespaids, ka viņš ir ļoti aprobežots- "lai izvairītos no satiksmes negadījumiem, ir nepieciešami fotoradari, kuri atrisinās visas problēmas!". Citus CSN cēloņus viņš nezin. Tas ir kā armijā- kas nekustas, tas jānokrāso zaļš, kas kustas, tam jāatdod gods. Bet laikam situācija ir tāda, ka ar domājošiem un gudriem cilvēkiem policijā ir ļoti vāji, pieļauju, ka tādu tur nav.
Praktikants
P
Vai kuze atceras savu dzīvi zem galda
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas