Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

LDz valdes priekšsēža mēnešalgu varētu samazināt līdz 7650 eiro uz papīra

AS Latvijas Dzelzceļš valdes priekšsēdētāja alga no 1.janvāra varētu būt noteikta 7650 eiro bruto apmērā, aģentūru LETA informēja Satiksmes ministrijā.

Patlaban Pārresoru koordinācijas centrā tiekot gatavoti Ministru kabineta noteikumi, kuri vēl jāapstiprina valdībā.

Ņemot vērā, ka LDz ir liels un stratēģisks uzņēmums, vadītāja alga varētu būt 7650 eiro "uz papīra", skaidroja ministrijā.

Bijušais LDz vadītājs Uģis Magonis 2014.gadā uzņēmumā algā saņēma 100 929,24 eiro, kas liecina, ka vidējais mēneša atalgojums bija 8410 eiro

Kā ziņots, LDz valdes priekšsēdētāja amata konkursa norisē pastāv vairāki riski - atalgojuma neatbilstība tirgus līmenim, kā arī pastāv bažas par amata politizēšanu, šodien preses konferencē norādīja personāla atlases uzņēmuma "Executive Search Baltics" ("Amrop") partneris Viesturs Lieģis.

Kā ziņots, Satiksmes ministrija (SM) noslēgusi līgumu ar uzņēmumu SIA Executive Search Baltics par VAS Latvijas Dzelzceļš valdes priekšsēdētāja amata kandidātu atlases veikšanu.

Saskaņā ar iepirkuma tehnisko specifikāciju kandidātu atlase (vērtēšana) veicama 12 nedēļu laikā no līguma noslēgšanas dienas, neieskaitot laiku, kad valsts drošības iestādēs tiks pārbaudīta kandidātu atbilstība likuma par valsts noslēpumu prasībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas