Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Lembergs atkal uzrunās tautu LNT

Ventspils mērs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij) portālu Diena.lv informēja, ka atkal uzstāsies Latvijas neatkarīgājā televīzijā (LNT) un publiski atbildēs uz iepriekš uzdotiem iedzīvotāju jautājumiem.

"Tā kā aizejošā nedēļa nesusi atkal daudz jaunu aktualitāšu, tostarp saistībā ar manu vārdu, un esmu saņēmis daudz jautājumu, uz daļu no tiem esmu sagatavojis atbildes, kuras paudīšu publiski televīzijas kanāla LNT ēterā," masu medijiem ziņoja Venstpils mērs.

A.Lemberga uzstāšanās LNT notiks 19.jūnijā laikā no plkst.18.50 līdz 19.00.

Ventspils mērs paziņojumā masu medijiem pauda, ka pēc pirmās uzrunas LNT ēterā ir saņēmis dažādus vērtējumus. "Pēc pirmās uzstāšanās LNT 2011.gada 12.jūnijā esmu saņēmis dažādus vērtējumus – sākot ar atzinības vārdiem un beidzot ar kritiskiem izteikumiem. Par visiem viedokļiem esmu pateicīgs," atklāja A.Lembergs.

Ventspils mēram rakstījusi kāda Dārta, kura uzslavējusi viņa runu. "Nav tik svarīgi, cik izmaksāja šī uzruna, bet gan tas, kas tika pateikts uzrunā. Kodolīgi, tieši, ar faktiem – perfekti!" uzskata Dārta.

Kāda sieviete vārdā Baiba A.Lembergam norādījusi: "...Saņurcīta žaketīte, teksts bez jaudas un jēgas, acīs skumjas un nogurums..."

A.Lembergs skaidroja, ka centies iedzīvotāju piezīmes ņemt vērā, gatavojoties nākamajai uzstāšanās reizei.

Jau vēstījām, ka Ventspils mērs A.Lembergs 12.jūnijā LNT uzstājās ar runu, kuras laikā sacīja - Valsts prezidents Valdis Zatlers, apgalvojot, ka Saeimas lēmumi tiek pieņemti šaurās oligarhu interesēs, "melo un rēķinās ar to, ka citi to nevar pārbaudīt".

Ventspils mērs uzskata, ka V.Zatlera paziņojumi, ka Saeimas un Ministru kabineta lēmumi tiek pieņemti A.Lemberga interesēs, nav patiesi, un to pierādot arī fakts, ka V.Zatlers nav nosaucis, kuri tieši šie lēmumi ir.

A. Lemberga uzrunu LNT noskatījās aptuveni 45 000 skatītāju, liecina TNS dati. Salīdzinājumam - prezidenta V.Zatlera paziņojumu LTV ēterā vēroja aptuveni 270 000 skatītāju.

Kā ziņots, LNT neatklāja, cik Ventspils mēram A.Lembergam izmaksājis apmaksātais raidlaiks, kad viņš uzstājās televīzijā ar uzrunu. Neoficiālā informācija liecina, ka A.Lembergam viņa 6 minūšu garā runa izmaksājusi aptuveni 15 000 latu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas