Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Līdz šim no Rīgas ielām kopumā izvesti teju 33 000 kubikmetru sniega

Kopumā līdz šim no ielām, tiltiem, gājēju tuneļiem un pārvadiem Rīgā jau izvesti vairāk nekā 32 600 kubikmetru sniega, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Sniega izvešana turpināsies arī šonakt - no Stabu, Ģertrūdes, Pērnavas, Maskavas, Krasta ielas, informē Dimante. Pagājušajā naktī no Rīgas izvesti 3012 kubikmetri sniega.

Satiksmes departaments aicina autovadītājus būt saprotošiem un atsaucīgiem, kad sniega tīrīšanas tehnikas vadītājs lūdz pārvietot automašīnu, lai tehnika var izbraukt un notīrīt ielu. Autovadītāji aicināti arī ievērot pagaidu lieguma ceļazīmi un nenovietot savas automašīnas. Pēc sniega tīrīšanas darbu paveikšanas ceļa zīmes tiks noņemtas un atjaunota iepriekšējā satiksmes organizācija.

Pašvaldība mudina autovadītājus atcerēties, ka ziemas laikā braukšana var būt apgrūtināta, pēkšņi var veidoties apledojums vai intensīva snigšana un brauktuves stāvoklis var strauji mainīties. Tāpat autovadītājiem jāievēro droša braukšana, distance un jāizvēlas atbilstošs ātrums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas