Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lokalizēts ugunsgrēks ķīmiskās rūpnīcas Biolars Krāsu un emalju ražošanas cehā

Ugunsgrēku Olaines ķīmiskās rūpnīcas Biolars Krāsu un emalju ražošanas cehā ir izdevies lokalizēt, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Tajā dega noliktavas ēkas tehniskais stāvs un jumts kopumā 550 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbi turpinās. VUGD uzsver, ka ķīmisku vielu degšana nenotiek un apdraudējuma pilsētas iedzīvotājiem nav.

VUGD informēja, ka izsaukums uz Rūpnīcu ielu Olainē, kur dega angārs un izveidojies spēcīgs sadūmojums, saņemts ap plkst.16.

Ar dronu un siltumkameru tika apsekots angāra jumts. Notikuma vietā ieradās 53 ugunsdzēsēji glābēji, tika iesaistītas deviņas autocisternas, divas autokāpnes un ķīmijas automašīna.

Plkst.18.04 notikuma vietā atklātas degšanas vairs nebija un piedūmojums bija samazinājies.

VUGD aicina Olaines iedzīvotājus netuvoties notikuma vietai. Jūtot dūmu smaku, ieteicams aizvērt logus un, ja iespējams, noslēgt telpu ventilāciju.

Valsts vides dienesta pārstāve Kristīne Kļaveniece aģentūrai LETA apstiprināja, ka ugunsgrēks izcēlies Olaines ķīmiskās rūpnīcas Biolars teritorijā Krāsu un emalju ražošanas cehā. Arī viņa norādīja, ka ķīmisko vielu degšana nenotiek. Uz notikuma vietu izbraucis vides inspektors.

papildināts virsraksts un visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas