Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

LRA paraksta sadarbības līgumu ar politisko partiju Ogres novadam

Gatavojoties nākamajām pašvaldību un 13.Saeimas vēlēšanām un "turpinot spēku konsolidāciju", pirmdien parakstīts sadarbības līgums starp Saeimā pārstāvēto Latvijas Reģionu apvienību (LRA) un politisko partiju Ogres novadam, aģentūru LETA informēja LRA vecākais konsultants Valdis Verners.

Bijušā Ogres mēra Edvīna Bartkeviča vadītā partija Ogres novadam pēdējās pašvaldību vēlēšanās Ogrē ieguva visvairāk - sešas - deputātu vietu, taču ir atstāta opozīcijā.

Sadarbības līgumu starp abiem politiskajiem spēkiem parakstīja LRA augstākās lēmējinstitūcijas - Pārstāvju sapulces priekšsēdētājs Andrejs Ence un politiskās partijas Ogres novadam valdes priekšsēdētājs Bartkevičs. Līgums definē abu politisko organizāciju kopējos mērķus un politiskās darbības uzdevumus, kā arī nosaka sadarbības principus un sadarbības noteikumus.

LRA un partijas Ogres novadam kopējie mērķi un uzdevumi skar tādas jomas kā sabalansēta Latvijas novadu un reģionu attīstība un iedzīvotāju piesaistes reģioniem stiprināšana, nodarbinātības veicināšana, nacionālās ekonomikas attīstība un stiprināšana, valsts pārvaldes modeļa pilnveidošana un birokrātijas mazināšana, reģionu infrastruktūras atjaunošana, pašvaldību un Saeimas vēlēšanu kārtības pilnveidošana, kā arī vairāki citi valstij nozīmīgi jautājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas