Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

LTV1 kanālā būs jauns diskusiju raidījums, to vadīs Rēders

No 16. novembra trešdienu vakaros plkst. 21.20 LTV1 tiešraidē piedāvā jaunu diskusiju raidījumu Sastrēgumstunda. Tā vadītājs būs žurnālists Gundars Rēders. 

Diskusiju mērķis ir ne tikai analizēt konfliktus un pretrunas politiskajos, ekonomiskajos un citos Latvijas iedzīvotājiem svarīgos jautājumos, bet identificēt problēmu un diskusijas gaitā meklēt tai risinājumu. Tāpēc raidījuma moto ir: "Tev ir ko teikt? Runā!"

"Skatītājiem nav vajadzīgi sarunu raidījumi, kurus amatpersonas uztver kā ērtu bezmaksas raidlaiku savu viedokļu paušanai, problēmas risinājuma vietā izvēloties formālas frāzes. Pasivitātei un izplūdušiem prātojumiem Sastrēgumstundā vietas nebūs, tiešraides laikā tiks akcentēta konkrēta problēma un iezīmēti tās risinājumi," stāstīja jaunā raidījuma vadītājs G.Rēders.

Studijā tiks aicināti arī skatītāji, kuriem tiešraides laikā būs iespēja izteikt savu viedokli, idejas un piedāvāt iespējamos risinājumus. Tāpēc jau šobrīd raidījuma veidotāji aicina aktīvus cilvēkus, kuri vēlas vērot diskusijas tiešraidi klātienē, pieteikties pa e-pastu [email protected].

Raidījuma veidošanā piedalīsies redaktores Iveta Elksne un Vija Ķenava, tā režisore būs Dace Slavinska, projekta vadītāja – Iveta Lepeško. Studijas dizainu veidojis mākslinieks Kristaps Skulte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas