Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Luhsem bažas, ka airBaltic bez brīdinājuma var atkal atcelt reisus

Lidostas Rīga valdes priekšsēdētājs Arnis Luhse ir nobažījies, ka var atkārtoties līdzīgi gadījumi, kad nacionālā lidsabiedrība airBaltic bez iepriekšēja brīdinājuma atceļ reisus.

"Mums arī ir bažas. Tas, kas notika otrdien, nav labi. Mēs gaidām un ar bažām raugāmies. Neviens jau negrib, ka, piemēram, rīt - vēlēšanu dienā - Rīgas lidostā pēkšņi kaut kas notiek. Mēs, protams, gatavojamies visiem veidiem, lai nekas tāds nenotiktu," intervijā Latvijas Radio sacīja A.Luhse.

Jautāts, kā lidosta Rīga būs gatava šādiem pavērsieniem, A.Luhse sacīja: "Galvenais, lai, ja patiešām atcels kādu reisu bez iepriekšēja brīdinājuma, kāds nepaņemtu rokā ķieģeli un nesāktu mest pa logiem, lai nesākas kādas masu nekārtības."

A.Luhse arī uzsver, ka vadlībai jau sen bija jāpieņem lēmums airBaltic jautājumā - pārdot vai pārņemt aviokompāniju. "Trakākais priekš mums kā lidostaiun visas aviācijas nozares, ir tas, ka nepieņem nekādus lēmumus. Viļā kā tādu karstu kartupeli! Faktiski vajadzēja pieņemt jebkādu lēmumu, bet - lēmumu," sacīja A.Luhse.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas