Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Remontdarbi 2016.gadā

LVC aicina autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem

Iestājoties noturīgiem pavasara laika apstākļiem valsts autoceļu tīklā sākas remontdarbi un autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, kas ieviesti būvdarbu laikā, informēja VAS Latvijas valsts ceļi (LVC) pārstāvji.

Vienlaikus autovadītājiem jārēķinās ar masas ierobežojumiem, kas saistībā ar pavasara šķīdoni noteikti gandrīz 1000 autoceļu posmos. Plānojot braucienus reģionos, autovadītājiem ir jārēķinās, ka pavasara atkušņa laikā braukšanas apstākļi uz grants ceļiem ir apgrūtināti.

No šodienas tiek sākti reģionālā autoceļa Jelgava-Iecava (P93) pārbūves darbi posmā no Jelgavas šosejas (A8) līdz pagriezienam uz Katrīnsilu un autoceļa Ventspils-Grobiņa (P111) segas pārbūves darbi posmā no Labraga līdz Mežainei. Autovadītājiem jārēķinās ar ātruma ierobežojumiem.

Atsākti autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona remontdarbi posmā Steķi-Atašiene. Šo remontdarbu šķērsošanai jārēķinās ar papildus pusstundu, jo satiksme tiks regulēta ar luksoforiem piecos posmos.

Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma atsākta arī autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene pārbūve no pagrieziena uz Kaipiem līdz pagriezienam uz Gulbīti, satiksme tur divos posmos regulē ar luksoforiem.

Tāpat ir sākti remontdarbi uz trīs tiltiem - Daugavpils šosejas (A6) 132.kilometrā pie Pļaviņām uz tilta pār Aivieksti. Satiksme no Daugavpils puses tiek novirzīta pa apbraucamo ceļu caur Glāzniekiem, virzienā no Rīgas satiksme notiek pār tiltu, bet sabiedriskā transporta satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem. Remontdarbi notiek arī uz tilta pār Daugavu uz Daugavpils apvedceļa (A14), satiksme pār tiltu tiek organizēta ar luksoforiem. Rendā uz tilta pār Abavu autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga (P120) 33.kilometrā, satiksme tiek organizēta ar luksoforiem.

Šķīdoņa dēļ ir slēgti arī atsevišķi posmi uz vairākiem citiem autoceļiem. Vecumnieku novadā šķīdoņa dēļ slēgta satiksme uz autoceļa Bauska-Aizkraukle (P87) posmā no Bārbeles līdz Krīčiem. Šo posmu var apbraukt pa autoceļu Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) vai Ķekava-Skaistkalne (P89).

Vecumnieku novadā uz ceļa Valle-Sietiņi-Kurmene (V936) slēgts posms no Mežmuižas līdz Kurmenei, šo posmu var apbraukt pa autoceļu Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) un Ozolaine-Skaistkalne-Straumes (V1003).

Tāpat Vecumnieku novadā uz ceļa Sietiņi-Ozoliņi (V940) slēgts posms no autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) līdz autoceļam Valle-Sietiņi-Kurmene (V936), šo posmu var apbraukt pa autoceļu Vecumnieki-Nereta-Subate (P73) un Ozolaine-Skaistkalne-Straumes (V1003).

Krustpils novadā slēgts posms uz ceļa Antūži-Krustpils (V782) netālu no Bērzaunes tilta, šo posmu iespējams apbraukt caur Variešiem vai pa pašvaldības ceļiem. Dobeles novadā ir slēgts ceļš Naudīte-Slagūne-Upenieki (V1129) visā tā garumā, šo posmu var apbraukt caur Dobeli un Anneniekiem. Balvu novadā slēgts ceļa Ruskulova-Bērzpils (V493) posms no Naglīšiem līdz reģionālajam ceļam Rēzekne-Gulbene (P36), šo posmu var apbraukt pa ceļiem Bērzpils-Tilža (V489), P48 un V462.

Slēgto posmu sakārtošanas darbi un satiksmes atjaunošana būs iespējama tad, kad šie ceļi apžūs, uzsvēra LVC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas