Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Mikroautobusa vadītājs uzbrauc zirga pajūgam, kura vadītājs iet bojā

Aizvadītajā diennaktī Ludzas novada Nirzas pagastā, sadursmē starp mikroautobusu un zirga pajūgu gājis bojā pajūga vadītājs, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Nirzas pagastā Vonogos sadūrās mikroautobuss Peugeot Boxer, kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis, un zirga pajūgs, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira zirga pajūga vadītājs, un slimnīcā ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts pajūga pasažieris, 1951.gadā dzimis vīrietis.

Tikmēr Mārupes novadā, autoceļa Peles-Jaunmārupe 3.kilometrā, pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu BMW nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Pēc avārijas automašīna sadega, un transportlīdzekļa vadītājs notikuma vietā mira. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti automašīnas pasažieri - 1993.gadā dzimusi sieviete un 1993.gadā dzimis vīrietis.

Rīgā, Puškina ielas krustojumā ar Gogoļa ielu 1974. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Dodge, uzbrauca 1967. gadā dzimušam gājējam. Vīrietis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. 

Aizvadītajā diennaktī  kopumā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un divi cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Seši autovadītāji pieķerti, pie stūres atrodoties alkohola reibumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas