Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Munkevica pretinieku nometnei pievienojas vēl viena deputāte

Nākamajā Jūrmalas domes sēdē, kurā, iespējams, izskatīs jautājumu par pilsētas mēra Raimonda Munkevica atbrīvošanu no amata, par šo lēmumu varētu balsot deviņi no piecpadsmit domes deputātiem. Par to liecina pilsētas vicemēra un opozīcijas atbalstītā mēra kandidāta Romualda Ražuka paziņojums.

Pēc zināma pārdomu brīža R.Munkevica pretiniekiem pievienojusies arī Jūrmalas domes deputāte Dzintra Homka (SCP). Viņa bija vienīgā no četriem Vienotības deputātiem, kura līdz šim nebija parakstījusi pieprasījumu par R.Munkevica atbrīvošanu. Iepriekš Jūrmalas domes deputāte Iveta Blaua (JL) raksturoja Dz.Homku kā piesardzīgu, sakot, ka noteicošais esot «cilvēciskais faktors». Šobrīd iesniegumu jau ir parakstījuši visi pieci Jūrmalas Vienotības deputātu frakcijas biedri (I.Blaua, Juris Visockis, R.Ražuks, Arnis Ābelītis un Dz.Homka), Aigars Tampe no TB/LNNK un trīs neatkarīgie deputāti (Zigurds Starks, Māris Dzenītis un Marija Vorobjova).

Ar pašu Dz.Homku Diena.lv pagaidām nav izdevies sazināties.

Jūrmalas domes kārtējā sēde plānota 20.maijā, un tajā varētu izskatīt jautājumu par R.Munkevica atcelšanu no amata. Šobrīd sēdes darba kārtība vēl nav izsludināta, norādīja Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja v.i. Inese Auniņa.





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas