Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NBS komandierim Graubem pasniegs Francijas Goda leģiona ordeni

Francijas vēstnieks Latvijā Stefans Viskonti trešdien Nacionālo bruņoto spēku komandierim ģenerālleitnantam Raimondam Graubem pasniegs Francijas Goda leģiona ordeni, kuru dibinājis Napoleons Bonaparts, informē Francijas vēstniecības Latvijā preses sekretārs Jevgenijs Borisovs.

Borisovs norādīja, ka pēc vairāku amatu ieņemšanas Latvijas Zemessardzē, Graube vairākus gadus bijis galvenais Latvijas integrācijas NATO procesu veidotājs, turklāt savas karjeras laikā Graube ir izrādījis pastiprinātu interesi par Francijas un Latvijas saišu stiprināšanu.

"Pirms 13 gadiem Francija jau ir izteikusi savu atzinību Graubem, pasniedzot Francijas Nacionālo ordeni "Par nopelniem". Tagad Francija no jauna apliecina savu uzticību un apbrīnu, pasniedzot ģenerālleitnantam visprestižāko apbalvojumu," sacīja Borisovs.

Goda leģiona ordenis, kuru 1802.gada 19.maijā dibināja Napoleons Bonaparts, ir augstākais Francijas valsts apbalvojums, kas tiek piešķirts par izciliem militāriem vai civiliem nopelniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas