Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

NDP: Ir saņemts skaidrs juridisks atbalsts Baltijas valstu aizsardzības stiprināšanas plāniem

Padome arī vienojusies mērķtiecīgi turpināt iesāktos valsts militārās attīstības plānus aizsardzības spēju stiprināšanai un tam nepieciešamās infrastruktūras nostiprināšanai, portālu Diena.lv informēja Valsts prezidenta kanceleja.
Nacionālās drošības padome (NDP) trešdien izskatījusi un apspriedusi Aizsardzības ministrijas sagatavotais Militāro draudu analīzes projektu, un NDP locekļi atzina, ka minētajā dokumentā draudi Latvijas valsts drošībai ir novērtēti atbilstoši esošajai ārpolitiskajai situācijai,

NDP īpaši pievērsās Velsā notikušā NATO samita rezultātu analīzei, secinot, ka Latvijas izvirzītie mērķi samitā ir sasniegti un ir saņemts skaidrs juridisks atbalsts Baltijas valstu aizsardzības stiprināšanas plāniem.

NDP locekļi bija vienisprātis par to, ka Latvijas starptautiski uzņemtās saistības un visas apņemšanās kopīgās Eiropas drošības sistēmas nostiprināšanai ir viens no šī brīža visaktuālākajiem uzdevumiem. Samitā Latvija saņēma skaidru apstiprinājumu tam, ka Latvijas drošības stratēģija un arī militārās attīstības plāns ir novērtēts pozitīvi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas