Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Neatstāt bez atbalsta svarīgu nozari

Parlamentārās izmeklēšanas komisija, kas pētīja obligātās iepirkumu komponentes (OIK) ieviešanas gaitu un atbildīgos par pieņemtajiem lēmumiem, savā ziņojumā rekomendē Ekonomikas ministrijai izstrādāt regulējumu OIK sistēmas atcelšanai, vienlaikus nepārkāpjot tiesiski noslēgtos līgumus un investīciju aizsardzības principu.

Top komentāri

>:-)
&
Un KAD sāks atbalstīt mūs? ATDODOT, ikkatrai ģimenei izkrāpto OIK naudu ? Elektrības rēķinā viss uzskaitīts.
VVZ
V
Bildē džeks žāvē savu pirkstu? Un izskatās, ka OIK mafija veic pretriecienu, lai savus zobus varētu iecirst tautas rīklē. Priecē tas, ka Providus parāda savu īsto seju, un tā nepavisam nav pievilcīga!
Jānis
J
Eksperti nav lasījuši LR Satversmi, no kuras izriet - viens likums viena taisnība visiem. Ja atbalsta vienus privātos censoņus (kapitālus), tad jāatbalsta arī visi pārējie. Īstenībā, brīvā tirgū nav jāatbalsta neviens privātais, valsts varai ar likumiem nav jāiejaucas privāto lietās. Gribi ražot elektrību, ražo, izpildi likumu prasības elektrostacijām, būve, ražo, pārdod savu produktu. Piemēram, man, kurš ražo kartupeļus un konkurē ar visiem un katru, kuri arī ražo kartupeļus, nav jāmaksā tiem privātajiem, kuri ražo elektrību. Īsi sakot, vara ar likumiem, kas skar OIK, ir izkropļojusi visu, ko vien var, viņi ir iespļāvuši Satversmē un katram no mums ģīmī.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas