Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nedēļas nogalē būs slēgti četri Depo veikali

Gaidāmajā nedēļas nogalē Covid-19 izplatības mazināšanai būs slēgti četri no deviņiem būvniecības preču tirdzniecības tīkla Depo veikaliem - Rīgā, Krasta ielā, Berģos, kā arī Liepājā un Daugavpilī, aģentūru LETA informēja veikala pārstāvji.

Tāpat, lai izkliedētu klientu plūsmu, darba dienās pagarināti veikalu darba laiki.

Depo Darba aizsardzības nodaļas vadītājs Artūrs Putrālis norādīja, ka Depo esot pietiekami plašas ejas, lai klientu spētu ievērot divu metru distanci. Arī veikalu griesti esot pietiekami augsti, un telpas - plašas, tādā veidā garantējot labu gaisa kvalitāti. "Daļa no tirdzniecības notiek "drive-in" būvmateriālu zonā, kurā klienti iebrauc ar automašīnām un ļoti ierobežoti kontaktējas ar citiem cilvēkiem. Preču plaukti dabiski norobežo cilvēkus dažādās nodaļās," skaidroja Putrālis.

Uzņēmuma pārstāvji norādīja, ka lēmums par četru veikalu slēgšanu brīvdienās nav saistīts ar ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga (KPV) piektdienas pēcpusdienā pausto aicinājumu nedēļas nogalē nevērt vaļā mēbeļu un būvmateriālu veikalus, bet gan ņemot vērā Ministru kabineta rīkojumu. Ekonomikas ministrijai esot nosūtīta vēstule ar informāciju, kā Depo ievēro epidemioloģisko risku ierobežošanu, kā arī sniegti ieteikumi saistībā ar Covid-19 ierobežojošiem pasākumiem," norādīja Depo pārstāvis.

Kā liecina informācija Depo mājaslapā, Latvijā ir deviņi Depo veikali - trīs Rīgā, pa vienam Berģos, Daugavpilī, Liepājā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Valmierā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas