Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nenoskaidrotu personu apglabāšanas izdevumu segšanai plānots piešķirt 7876 latus

Valdība nākamnedēļ lems par 7876 latu piešķiršanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai (VARAM), kas piešķirtos līdzekļus novirzīs pašvaldībām par izmaksām, kas tām radušās 2011.gadā, apglabājot mirušās personas, kuru personība nav noskaidrota.

Paredzēts, ka lielākā daļa - 5092 lati - tiks novirzīta Rīgas pilsētas domei, 768 lati - Jūrmalas pilsētas domei, bet 258 lati tiks pārskaitīti Babītes novada pašvaldībai.

Daugavpils pilsētas domei pārskaitīs 198 latus, Jelgavas pilsētas domei - 150 latus, Liepājas pilsētas domei - 290 latus, Valmieras pilsētas domei - 150 latus, bet Ventspils pilsētas domei - 180 latus.

Jēkabpils novada pašvaldībai tiks pārskaitīti 219 lati, Sējas novada pašvaldībai - 210 lati, Garkalnes novada pašvaldībai - 200 lati, Ozolnieku novada pašvaldībai - 84 lati, bet Kokneses novada pašvaldībai - 77 lati.

Līdzekļi tiks piešķirti no valsts budžeta programmas Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem, jo izmaksas, kas pašvaldībām radušās, apglabājot tās mirušās personas, kuru personība nav noskaidrota, ir pašvaldībām neparedzēti izdevumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas