Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

No nākamās nedēļas garantētās atlīdzības PNB bankas klientiem izmaksās tikai Citadele filiālēs

No pirmdienas valsts garantētās atlīdzības AS PNB banka klientiem izmaksās tikai bankas Citadele filiālēs, informēja Citadele.

Pēc 13.septembra valsts garantētās atlīdzības izmaksas Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) maksājumiem tiks veiktas divās PNB bankas filiālēs Daugavpilī vai jebkurā bankas Citadele filiālē.

Klienti, kuri ir VSAA maksājumu (pabalstu/pensiju) saņēmēji bez konta bankā Citadele, ir aicināti doties vai nu uz divām PNB bankas filiālēm Daugavpilī vai jebkuru Citadele filiāli, dokumentu parakstīšanai līdzi ņemot pasi vai ID karti. Šiem klientiem tiks automātiski atvērts konts bankā Citadele un ieskaitīta garantētā atlīdzība uz kontu jebkurā finanšu iestādē.

"Esam gandarīti par veiksmīgo valsts garantēto atlīdzību izmaksu gaitu un sadarbību ar publiskā sektora pārstāvjiem. Līdz šim brīdim valsts garantētajās atlīdzībās izmaksāti 165 miljoni eiro jeb 61% no visas izmaksājamās summas. Atlīdzības jau tagad saņēma vairāk kā puse - 31 791 - PNB banka klientu. Visās Citadele filiālēs un attālinātajos apkalpošanas centros ir piesaistīti papildus darbinieki, lai klientiem sniegtu pēc iespējas ātrāku un labāku apkalpošanu," sacīja bankas Citadele valdes loceklis Vladislavs Mironovs.

Pēc 13.septembra klientu konsultācijām būs pieejamas visas PNB bankas filiāles, bet valsts garantēto atlīdzību izmaksai VSAA pensiju un pabalstu saņēmējiem - divas filiāles Daugavpilī, Rīgas ielā 59 un Valkas ielā 3.

Citadele atgādināja, ka 99,2% PNB bankas klientu garantētās atlīdzības veidā saņems savus noguldījumus pilnībā. Visas atlīdzības summas līdz 100 000 eiro tiks segtas no Noguldījumu garantiju fonda un tiks izmaksātas īpašniekiem. Garantētā atlīdzība attiecas uz algām, pensijām, bankas klientu noguldījumiem un to procentiem, kas uzkrāti līdz 2019. gada 15.augustam.

22.augustā sākās garantēto atlīdzību izmaksu process AS PNB banka klientiem, ko FKTK uzticēja veikt bankai Citadele

Kā ziņots, 15.augustā tika apturēta PNB bankas darbība. Šāds lēmums pieņemts, lai nepieļautu bankas līdzekļu aizplūšanu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas