Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

No otrdienas apmeklētājiem atvērs Rīgas Zoodārzu un tā filiāli Cīruļi

No otrdienas, 19.maija, apmeklētājiem atkal būs iespēja atkal apmeklēt gan Rīgas Zooloģisko dārzu, gan tā filiāli Cīruļi Kalvenes pagastā, informēja Zooloģiskā dārza pārstāvji.

Ievērojot drošības noteikumus, Rīgā interesentiem būs iespēja staigāt pa dārzu un vērot āra aplokos mītošos dzīvniekus, kā arī iepazīt sekojošas iekštelpu ekspozīcijas - Tropu māju, Latvijas abinieku un rāpuļu ekspozīciju, lemuru un Galapagu bruņrupuču ekspozīciju un Žirafu māju, kurai būs atvērts otrais stāvs.

Zoodārza filiālē Cīruļi atvērtas būs visas ekspozīcijas.

Apmeklējot Rīgas Zoodārzu, apmeklētāji aicināti ievērot divu metru distanci no citiem cilvēkiem, kā arī izvairīties pieskarties dažādām virsmām - margām, apmalēm, terāriju stikliem, informatīvajiem stendiem.

Iekštelpās virsmas tiek regulāri dezinficētas, pa teritoriju ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi un atgādinoši uzraksti, potenciālajās sastrēgumu vietās uzkrāsotas marķējošas brīdinājuma līnijas.

Rīgas Zoodārzs un filiāle Cīruļi strādās pēc vasaras grafika. Zoodārza kases atvērtas no plkst.10 līdz plkst.18, pa dārza takām var staigāt līdz plkst.19. Savukārt Zoodārza filiāle Cīruļi maijā strādās no plkst.10 līdz plkst.17 savukārt ar 1.jūniju no plkst.10 līdz plkst.18.

Top komentāri

Beidzot atvērs
B
Slēgšana nebija prāta darbs. vismaz darba dienās, kad noslodze ir mazāka, varēja atstāt atvērtu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas