Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Notiks tiešsaistes konference jauniešiem Nākamais mežu eksperts

Eiropas Zaļā kursa ietvaros mežu apsaimniekošana un ilgtspēja rada aizvien vairāk izaicinājumu kā Latvijas, tā globālajā mērogā. Augsti kvalificētu meža nozares speciālistu pieejamība iegūst arvien būtiskāku nozīmi Latvijas konkurētspējas saglabāšanai starptautiskā tirgū.

Par interesantām studiju programmām un veiksmīgām karjeras iespējām, kuras pavērs jaunas perspektīvas topošiem meža jomas speciālistiem, tiks stāstīts tiešsaistes konferencē Nākamais mežu eksperts, š.g. 29. novembrī, no plkst. 11.00 līdz 14.00.

Konferences mērķis ir informēt mūsdienu jauniešus par izglītības un darba iespējām meža nozarē Latvijā un aicināt viņus apsvērt iespējas izvēlēties savu nākotni saistīt ar meža un saistītajām nozarēm.

Tiešsaistes formātā viegli uztveramā formā tiks parādīti studiju procesi dažādās Latvijas mācību iestādēs, darba ikdiena kokapstrādes un mežsaimniecības uzņēmumos, bet diskusiju gaitā būs iespējams saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un iepazīties ar jomas līderiem.

Konferencē piedalīsies eksperti no Latvijas Valsts meži, Latvijas Lauksaimniecības Universitātes, Ogres Valsts Tehnikuma, Rīgas Valsts tehnikuma, Latvijas valsts mežzinātnes institūta Silava, Latvijas kokrūpniecības federācijas, uzņēmumiem Latvijas Finieris, PATA, MGS Factory. Pasākumu moderēs žurnālists Ansis Bogustovs.

Norises laiks un vieta: 2021. gada 29. novembris, no 11.00 līdz 14.00, tiešsaistē portālā Diena.lv.

Pasākuma programma ir pieejama šeit.

Dalība konferencē - bezmaksas, aicinām pieteikties šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas