Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Novēl izcilu startu paraolimpiešiem

Pateicoties atbalstam, ir iespēja piedāvāt pielāgotā sporta nodarbības vairāk cilvēkiem.

2022. gadā Pekinā risināsies ziemas paraolimpiskās spēles, kurās pirmo reizi piedalīsies arī komanda no Latvijas. Latvijas parasportistiem jaunajā gadā būs nepieciešama laba vispārējā veselība, atjaunoti spēki, lai turpinātu uzvaras ceļu uz augstiem sasniegumiem, un Mēness aptieka kā Latvijas Paralimpiskās komitejas lieldraugs un ģenerālsponsors gan pieaugušos paraolimpiešus, gan sportojošos bērnus piektdien iepriecināja ar laba vēlējumiem un simboliskām dāvanām – sezonai atbilstošiem vitamīnu komplektiem, kā arī Mēness aptiekas dāvanu kartēm –, Dienu informēja Mēness aptiekas komunikācijas vadītāja Līga Ribkinska.

"Pateicoties atbalstam, esam spējuši piedāvāt pielāgotā un paraolimpiskā sporta nodarbības vairāk cilvēkiem, kā līdz šim bijis iespējams pašu spēkiem, īpaši iesaistot sportošanā bērnus un jauniešus ar invaliditāti. Arī Latvijas paraolimpiešu medaļas, kas izcīnītas Tokijā, iespējams, būtu vien tāls sapnis, ja nebūtu bijis Mēness aptiekas atbalsta sportistu sagatavošanas procesā, kas šoreiz bija ilgāks, nekā sākotnēji plānots," norāda Latvijas Paralimpiskās komitejas prezidente Daiga Dadzīte.

2020. gadā Mēness aptieka kļuva par Latvijas Paralimpiskās komitejas ģenerālsponsoru. Saskaņā ar sadarbības līgumu Mēness aptieka trīs gadu periodā piešķir Latvijas Paralimpiskajai komitejai finansējumu 360 tūkstošu eiro apmērā – 120 tūkstošus katru gadu –, ko paredzēts izmantot, lai atbalstītu paraolimpiskā sporta attīstību Latvijas reģionos, veicinātu bērnu un jauniešu parasporta popularitāti, kā arī atbalstītu profesionālo sportistu dalību starptautiska līmeņa sacensībās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas