Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Noziedznieku grupa Vecumniekos ielaužas privātmājā un nežēlīgi piekauj saimnieci

Aizturēta jauniešu - noziedznieku grupa par nežēlīgu noziegumu izdarīšanu Vecumnieku pagastā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) pārstāve Ieva Sietniece.

Vecumnieku pagastā otrdien, 8.decembrī, piecu personu grupa – 1996. un 1988.gadā dzimušie vīrieši, divas nepilngadīgās 1999., 1998. jaunietes un 1993.gadā dzimusī jauniete ap pulksten 05.00 no rīta uzmeklējuši privātmāju, iegājuši tajā un pielietojot vardarbību pret 1957.gadā dzimušo sievieti pieprasīja viņai naudu.

Jaunieši sievieti vairākas reizes nežēlīgi sistuši, pēc tam pārmeklējuši māju. Neatrodot naudu, mājā dzīvojamā istabā un vēl citā telpā jaunieši aizdedzināja tur esošās drēbes, izsita mājai logus un atgriezuši gāzes balonu, kā arī atstāja sievieti bezpalīdzības stāvoklī.

Saņemot informāciju par to, ka Vecumnieku novadā izdarīts noziegums pret sievieti, mēģinot nodedzināt māju, VP ZRP Bauskas iecirkņa policijas darbinieki, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, aizturēja piecas personas, kuri ir Vecumnieku pagastā dzīvojošie.

No piecām aizturētām personām divi vīrieši - 1996.gadā dzimušais ir agrāk vienu reizi tiesāts un 1988.gadā dzimušais septiņas reizes tiesāts. Izmeklēšanas laikā tiks noskaidrots vai aizturētās personas nav saistītas citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma par laupīšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu un par slepkavības mēģinājumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas