Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Otro dienu turpinās ugunsgrēku likvidēšana Liepājā, Cēsīs un Tērvetes novadā

Ugunsdzēsējiem šajās deinās daudz darba ar ilgstošiem ugunsgrēkiem, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst. 14.07 VUGD saņēma izsaukumu uz Jaunā ielu Liepājā, kur gruzdēja skaidas. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vairākās vietās 200 kvadrātmetru platībā un līdz pat 10 metru dziļumā gruzd apmēram 15 metrus augsta šķeldu kaudze. Ugunsgrēka dzēšanas darbos iesaistījās arī trīs traktori un divas kravas automašīnas, kas pārkrāva un pārveda šķeldu, lai ugunsdzēsēji varētu piekļūt gruzdošajām vietām un tās saliet ar ūdeni. Ceturtdienas rītā ugunsgrēka lokalizācijas un likvidācijas darbi turpinās. 

Plkst. 15.19 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Niedru ielu Cēsīs, kur gruzdēja kūdra. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka abās pusēs dzelzceļam sliedēm tika dedzināti zari, kā rezultātā astoņās vietās nepilna kilometra garumā deg kūdra 20 līdz 50 centimetru dziļumā. Ugunsgrēka dzēšanu apgrūtina tas, ka ugunsdzēsējiem glābējiem nav iespējams ar tehniku piekļūt degšanas vietai un tās tuvumā arī nav ūdens ņemšanas vietas. Ugunsgrēka dzēšanas darbi turpinās.

Savukārt plkst. 16.46 tika saņemts izsaukums uz Tērvetes novada Tērvetes pagastu, kur šķūnī bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāvu siena šķūnis ar siena ruļļiem. Ugunsgrēka dzēšanas darbos piedalījās arī Tērvetes pašvaldības ugunsdzēsības komanda un tika piesaistīta arī traktortehnika, kura no šķūņa veda ārā degošos siena ruļļus, kurus ugunsdzēsēji glābēji salej ar ūdeni. Ugunsgrēks tika lokalizēts plkst. 3.52 un tajā deg šķūņa jumts 650 kvadrātmetru platībā un 80 siena ruļļi. Arī šī ugunsgrēka likvidācijas darbi vēl turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas